Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš devojku za jednu noć? Hajde na = = > > www.Hotmiss.top
Bhtelecom vec odavno imaju opremu za 4g i nije do njih. Problem je analogni signali tv kuca i radio stanica koji treba ugasiti uvodjenjem digitalizacije.
Koliko je tek onda porast korisnika Vibera i 'Vacapa' ?
U Usa plaćam 9 giga lte interneta 27$ ,koliko kosta sličan paket u Bih.
Ja placam u AT 10g internet 2gb van granice znaci Bosna i zemlje koje nisu u EU NEogranicene minute razgovora +sms u EU 100min i 100Sms van EU 19,90€
inernet je dobar
trenutno dowload 17,5mbps a upload 3,70 eronet naravno . Ko izmjeri bolje download sa telekom karticom poljubim ga u guz
makni iz centra mostara pa javi hoces imati signala ikako
@RodjakMilutin Ja sam koristio Eronet prošle godine, 3G skoro svugdje dostupan u BiH, jedini problemi u istočnoj Bosni i tamo oko Ljubinja.
Jos mi je GSM ostao od bhtelecoma,jer ga skoro i ne koristim,samo dopunim da produzim...propala firma
Dok Eronet i m:tell otimaju ogromne brojeve korisnika Bh Telecoma koji svoj broj prenesu u njihovu mrežu, najviše radi "Slagalice" odnosno "S Net+" paketa, BH Telecom nema nijedan sličan paket koji mladi traže svakodnevno. Neka se zapitaju malo :)
zar ovo još neko koristi?
Koji je jedna obicna kanta! Ne daj Boze nikom!
3g TANZANIA ETIOPIA BOSNIA
slabo se živi, SDA nas opljačkala 😂😂