Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj industrija plastike, kad su hrvati uspjeli onoliku jugoplastiku sjebat mi i nemamo industriju plastike.
opet neka prevara
Moglo bi biti spas za one koji su bezglavo uletjeli u plastiku, bez da su se prethodno upoznali sa kretanjima na trzistu PVC-a i naftnih derivata. Ima bar deset firmi u BiH koje su ulozile ogromna sredstva u masinski park, ali koji su morali kljuc u bravu nakon pojave 3D stampaca.
Javite se
100.000 zlatnih kašika
Izgleda i ovi trebaju da operu par milionceka...
Znam ja Ramu iz Hadžića da polaže plaščne cijevi ko mutav, njega zovte fursata ufatite. Hajrovat ćete i vi i on. Meni 5% na svaki lak sellam svima velki Šargija sa Hrasce
Kante ce ovdje da idu k'o halva...uz ove nestasice vode...pametno bgm.
Imamo prakse sa mesom i jabukama iz poljske ...englezi samo potjerajte amo te svoje plastične proizvode .