Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da su pametni nisu trebali ni ulazit u TO SRANJE U ZAJEDNICU LEGALNIH PLJAČKI.... ko ude u tu zajednicu NADRLJO JE PRAVO
Iskreno me zaboli za engleske parazite, a za kraljicu posebno. Još žive na aparatima neokolonijalizma i nadam se da će im ta recesija trajati stoljećima. Ništa bolje nisu ni zaslužili.
ja od pocetka govorim da ga nece bit.. pa su probili rok.. i opet ce..
Ja mislio sad će reći 10%, a ono 2%. Preživjeli bi oni to. Vidi nas. GDP naših političara raste svake godine za 10%, a GDP običnog insana se smanjuje za 5%. I šta nam fali? Niti se pretjerano žalimo niti išta, odemo na tekilu, dvola u parku, malo Neum, i sve pet.
Vidite srvi su srvi otvoreno ispovijedaju mržnju prema nama a ove podmukle hinje koji su pokrali pola svijeta je pogan do pogani!!
Britanci misle da su kontinent. Zelim sto prije vidjeti sta ce biti sa uk kad izade iz EU.
ako bog da
Ovaj Brexit je najveci fail u evropskoj historiji od 2 svjetskog rata vjerovatno.
Tu titulu definitivno nosi Trebinjski aerodrom