Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Udarate vi nama u mozak organizujući svake hefte 'vake i slične ubleha konferencije gdje nam prodajete m*** pod bubrege …napravite konferenciju "Kako (ne)brendirano preživjeti mjesec s tri stoje (ne)redovne " :-))
Nema potrebe za udaranjem, zna se, što je kvalitetno i opstaje, škart roba brzo završi karijeru.
Ovo možda važi za buregdžinice ili radnje koje prodaju hranu, ali u BiH, firme koje se ozbiljno bave trgovinom ne mogu opstati na tržištu, a najbolji dokaz za to (a ja proživaljavam to lično) su ti isporuke za javna preduzeća gdje se sporučuje škart roba jer vlasnici tih firmi imaju štele. Kad bih nabrajao šta su sve kupovala javna preduzeća u Sarajevu, ne bi mi vjerovao. Ovdje štela određuje ko će opstati a ko neće opstati na tržištu, a ne kvalitet (barem kad su javne nabavke u pitanju)
@Tukelje ...na štelu je i država sklepana. pogani uhljupski mentalitet sitnih kokošara, "zavrtača" i "ugrađivača", poslova ugovorenih uz sisate pevaljke, janjetinu i "prijateljice noći". živo blato.
Udarao bi ja tebi 'na mozak' po toj calavoj glavi, i to cekicem, makju ti sotonisticku!
nista od te price više, mozda tu pricu mozes prodati u nekim svjetskim zabitima, ali generalno to je tema za povijest ..
Bas naprotiv, ja izbjegavam da kupujem "brendove" jer znam da su do tog statusa dosli j.b.njem naroda u zdrav mozak.
...što mi više "udaraš na mozak", eksponencijalno ti padaju šanse da te pazarim. davno ste pročitani i klasificirani kao mirnodopski (da li baš?) gebelsi.
Pa već odavno udaraju u mozak jarane, kuš više ? Samo je pošteđen onaj dio koji mi je isprala religija po onoj MArksovoj maksimi: RELIGIJA JE OPIJUM NARODA. Al ipak , da mi je živjet u MArksovo doba kad jevreji još nisu bili izumili marketing ili ga nisu sa aristokracije još aplicirali na široke narodne mase !!
fali nam seksa u mozak
mogu misliti kako je ovaj Nijemac izgovorio ovo "udarati na mozak" sa engleskom sa njemačkim akcentom ;)
hit the brrein hit the brrein
Sto su svi koji se bave marketngom i slicno veoma feminizirani, da ne kazem deripe.
imaju para, gdje si vidio siromasnog pedera?
@ZutiMacor do mene je, do mene je, do mene je. Apsolutno si u pravu.