Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel se neko zajebaje, zatvaraju se kantoni, ovima safe travels, dodjite donesite ukoliko niste ponesite
A da nije ovo dobijeno, opet bi pljuvanje bilo po državi jer to nismo dobili. Kako god, vama “intelektualcima” na kliks komentarima ništa ne valja, bravo samo tako nastavite. Ovom narodu ne treba ništa bolje od džungle!
Ako smo mi ovo dobili onda ne treba putovsti u zemlje koje imaju ovo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mi sigurni lool
Brate sigurnije je otić u Nigeriju i poje*at sve živo
pa mi nismo #SafeTravel i bez korone hahahahahaah
Novalic i clanovi njegove Vlada lazu, a da ne znaju sta lazu. Ni EU jos nije donijela pravila o sigurnosti kretanja u zemljama EU, a ova navodno Svjetska turisticka organizacija dijeli neke Covid vodice za tuizam. Ovo je sve navlakaca dijaspori da dodje u BiH za Uskrs. Sto ce to dovesti do povecanja zarazenih, to Novalica i njegovu Vladu ne interesuje, jer oni misle da ce sigurno do Uskrsa dobiti hiljade vakcina Sputnjik V.
sta bolan safe travel kod nas nije safe ni vilsom prohodat bzs
Kako da ne.
Ako smo mi dobili tu oznaku "Safe Travel" onda moze i Sirija komotno..pravo kredibilno mi to djeluje..
Čuj safe travels.. Ojjj Bože
Ne razumijem kako smo to dobili. Jedna od rijetkih država koja u vremenu pandemije nije tražila nikakav test, pri ulasku u zemlju. Sve najposječenije destinacije bile su otvorene bez ograničenja. Jedino što su neki centri nudili besplatan test za nazad u sklopu aranžmana. Ko i na osnovu čega izdaje ovakve reference.
😆😆😆
Cuj safe. Ne moze gore.
Ne organizovana vlast,drzava,narod, i ovamo safe travels LOL
Pokojni Mladen Marić, Paralele. Možda su ga i ubili, jer o ovome niko više ne govori. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2808623286065759&id=100007543445267&anchor_composer=false
ja jos uvijek nisam skontala sta znaci ovo, ako neko jest nek mi objasni
Kako, majku mu, a novi smo "Wuhan"....
Ma samo otvoriti granice da nas pohara svaki mogući soj virusa.. Dovededite sve kineze arape i ruse prodajte im zemlju, sebi plate povećajte a mi ćemo umirati bez kisika jer smo stoka bez mozga
Safe travels a bolnice pune, vakcine ni na vidiku čak ni kiseonika dovoljno nemamo hahaha Apsurd nad apsurdima