Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI SMO ZADNJA RUPA NA SVIRALU. Bodemo se, palimo pse, nemamo para, nemamo vlasti, nemamo obraza, nemamo m.uda da izadjemo na ulicu i j.e.b.emo politicarima mat.e.er... stvarno smo jad tuga i prevoj Cemerno. ja prvi, pa i svi ostali... i to je to. nema puno filozofije.
meni se izuzeno dopada ovaj ambra café sto, stvarno je jedinstven. sto se tice stolica, morace malo poraditi na udobnosti, meni se nikako nisu dopale njihove stolice, imaju dobru liniju idu ka dobrom pravcu.ali ako misle prodati po svijetu morat ce poraditi na udobnosti a ne samo na estetici.
Ovaj Teskeredzic krade dizajnerske ideje studenata i predstavlja ih kao vlastite, te osvaja nagrade za njih. Znam iz prve ruke!!!
UMBRA JE STVARNO PRELIJEPA! ODLICNO, FANTASTICAN DIZAJN!
juce sam bio na sajmu, \"rukotvorine\" su me odusevile, svaka cast, posto su prvi put na sajmu zelim im puno uspjeha
ovo su moji proizvodi sve ISO 9002 standard
meni nije jasno zasto se rukotvorine ne prestavi bolje nasoj populacoji, vazda mi idemo traziti nesto drugdje, a sta je sa nasom rajom, eto otvorite prvi dizajneski namjestaj ali da je afirmisan, ne prodavati krsch narodu, svako bi dosao kupiti nesto nase i kvalitetno, ne mora to biti sa dosta detalja sto aktuelno vasa firma tezi ka tome. vec kvalitetno a dugotrajno
nista dok amerikaci ne poguraju
a 17.01.2012. u 15:40 Sve je lijepo i fino, ali gdje se ovo sve ima kupiti kod nas? Ko fol made in BiH a nigdje ga na tržištu. sad kad sam se nedavno kucila i kupovala namjestaj, obišla sam čitavo Sarajevo. Turske i Kineske robe na sve strane a nigdje nista lijepo i kvalitetno. Sta to oni idu tamo predstave 6 stolica i nikad ni jednu vise ne proizvedu za BiH. U KONJICU imas njihov salon. pa izvoli a u sarajevu ne kuzim zasto niko ne prodaje njihov namjestaj. vjerojatno im se ne isplati, traze % puno inace jedna stolica kosta 250€ ali imas je cijeli svoj zivot plus tvoja djeca-unuci nasljeduju ovakav namjestaj
za a...kazes obisla si citavo Sarjaevo ...obidji i Konjic...Rukotvorine Konjic fino ti pise...blizu je
a gdje je heklano?
VOLIM SVOG OCA , SVOJU MAJKU , SVOG ZELJA , AL STO VOLIM DOBAR DOMACI OBALITI .........
Sve je lijepo i fino, ali gdje se ovo sve ima kupiti kod nas? Ko fol made in BiH a nigdje ga na tržištu. sad kad sam se nedavno kucila i kupovala namjestaj, obišla sam čitavo Sarajevo. Turske i Kineske robe na sve strane a nigdje nista lijepo i kvalitetno. Sta to oni idu tamo predstave 6 stolica i nikad ni jednu vise ne proizvedu za BiH.
Bravo mi! :)