Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode samo rezervisite u hrvatskoj tamo je najbolje 14 dana odmora ili samo uplatite nemorate ici
Dobro Bosanci,ali što se žale Hercegovci
izbaci mi reklamu za neum noćenje... hiljadu maraka za 7 noćenja za jednu osobu.. dozla boga da su maldivi..
Centroturs najveci lopovi. Narucis sobu preko njihove stranice i daju ti nesto sasvim drugo. Jos ti kaze ona na salteru ”pa plati ekstra gospodine ako ti se nesvidja soba”. Mami.cu im lopovsku.
treba malu djecu tjerati da idu preko vlasica na sokolac u uskim pantalonicama da na ledjima nose rusak pun kamenja i trnja
uhljebi u sluzbi mafijaskih familija (stranki) ganjaju turisticke ponude dok vecina prezivljava i konta kako rezije i hranu platit...
@yeba.mene.drzava idi ba radi nesto. zaradi pare. ne kukaj. vecina prezivljava jer nema damu da kaze ne gazdi koji mu nudi 500km. pa to mozes zaradit ako zaru beres oko kuce.
Koliko je neko ne svojom voljom spriječen ili uskraćen u bilo čemu što je u tom momentu bilo dozvoljeno, onda su oni koji su ga spriječili odgovorni.
Znaci Turusticke agencije uzele bi pare,a vi bili ne bili na putovanju,,a povrat sredstava je upitan ili daleko do moguce ostvaren u slucaju odgode istog.
nismo mi narod za preporuku kao sto to radi ombudsmen.. mi smo samo za naredbu i represiju