Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja namjerno necu racun i sve volim na crno kupiti da sto manje ide Dodiku jer trosi na gluposti.
GAZI BOSNO GAZI !!.
Ja kazem kontra kampanju: Ne treba mi racun, ne zelim fiskalni okom da vidim. Razlog: ja nemam nijednog bogatog komsiju ili sugradjanina a da nije u vezi sa politikom. Fiskalna disciplina do koske samo da bi uhljebi na vrijeme dobili masnu nezaradjenu platu, da bi na tenderu drzavne pare isle samo u odabrane firme koje jedine i dobijaju tendere... Praksa je pokazala sto vise poreza sve vise je drzava zaduzena a budzetlije spiskaju svaku marku. Jel to ikada bilo ko odgovarao za javni novac???
Preventivna kampanja??? Ja mislio to im posao svaki dan, sta onda rade kada nemaju 'kampanje'?
Turski predsjednik je to riješio na vrlo jednostavan način. Svaki građanin koji na kraju donese fiskalne račune koje je skupljao u toku godine dobija 3% povrata. Da vidiš niko neće kupiti ništa u radnji bez računa. Svi građani inspektori. Kod nas takvo nešto možemo samo sanjati.
@nekorealaninormalan Ma iscupali bi dusu narodu. Ne znaju vise kako da izvuku pare, al dzaba kad narod nema.
Treba placati porez i sto manje na crno uzeto, tako bi se i drzava poboljsala. Samo sto kod nas placati porez znaci da politicari imaju vise da ukradu...
Mi smo rođeni da nešto varamo . Bolje da smanje stope poreza . I da kucamo sve 😁😁😁 Jedino tako svijest da promjenimo .
Ovo govori da je loš priliv u budžet. Kriza.
@1dis Nije los budzet nego puno uhljeba i mijenja Dodo auta. Ja kad god mogu zakidam drzavu jer znam na sta trose novac.