Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vi spustite cijene artikala od 5 do 20 km i bice sve u redu..nego,skupi ste
Zna li neko ima li Esprit u Sarajevu?
Muka mi je kad prodjem pored rk Zeme gdje je nekad bio esprit i vidim ono smece od azel france. Esprit je neuporedivo kvalitetniji, jest bio skup, ali su bila snizenja od 70 posto i tad se moglo kupit pravo dobrih stvari za male pare.
Ljudi, pa nije vam zara ono sto nadjete u AZEL FRANCE, ZARA je brand za ESPRIT....
Da. I?
sve ove firme kao BRENDIRANE su obično smeće...prvo jer nam prodaju robu staru 3-4 sezone , drugo veča cijene nego na zapadu... mi im dođemo kao kontejner ako imate priliko nabavite recimo macu u istoj trgovini vani i kod nas....nije iste kvalitete.. a nedavno sam imao priliku upaznadi gospođu koja radi vani u jednom espritu i smije se ..\" pa ovo je prije 4 godine izbačeno u skladište \" i stoji po magacinima gdje pršću nekakvim kemikalijama da se ne osjeti roba....to rade svi , a plus toga sve je iz kine ili indonezije...šoa ga frc na kraju je istina ona sa buvljaka \" evo ga ljudi orginal Tursko nije Kinesko\" a cijene Američke a mi glupe fičke pa kupujemo fol orginal sad mi pade napamet ako se ko sječa ono u Ferhadijei (Vase miskina) i Komision kod Egipta.... e to je bilo pihhhh..ne znam što je gore
Bogme ovdje kod nas ih tuce azel france, cak im je i bivsi prostor uzeo.
Ja jos nisam cula za \"zemljama Beleluksa\" :) Aferim (po ko zna koji put) za pravopis!
E bas ste me zabrinuli, necu moci spavati. Zamislite, bisi sef Zare preso u Esprit. Lipo mi se zeludac zavrno od brige.
Esprit je najskuplji brend od svih pomenutih... nabili cijene ko da su Armani, a ne klasa Zare i H&M-a. Spustite se na zemlju, pa ce onda i biti zarade.
KUPIO DUKSERICU U ESPRITU U GRADU PLATIO 110 KM I POSLIJE 2 MjESECA JOJ PUKAO RAJFESLUS hajde njega sam napravio ,a poslije 8 mjeseci dukserica iz crne dosla u sivu koliko je izbljedila.
esprit je skuplji duplo od zare, ali zato je i duplo kvalitetnija roba. zara ima sve moguce stilove, dok je esprit suvise klasican. premda su angazovali za proslu sezonu gisele da nosi kampanju. a h&m je samo za one sto obuko nesto jednom,dvaput i poslije bace..jer izblijedi, pokupi se, k\'o krpa bude... za klasicne stvari tipa jeans, blaseri, i dzemperi bolje uzet esprit, mozes nosit nekoliko sezona...a bluze i ovo sto je trendy u zari
ZARA nije propala a da ESPRIT drži do kvaliteta kao što to radi ZARA (kupiš stvar koja je stajala u magacinu pet godina a ona k\'o nova) onda ne bi ovako propadao.
Nama svejedno, kod nas to sve svakako drzi ce..tnik Miskovic, a Sarajlijicama to nimalo ne smeta, njima samo Sandze i seljaci smetaju, a cetni.ci su uvijek dobrodosli, samo daj para
propala je zara propast ce i esprit, a da je valjao ne bi bio bivsi menadzer
kupio jaknu kod ESPRIT-a izblijedila za kratko vrijeme na suncu! :)