Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja i najviše volim da letim sa Airbusom, npr. sa A320 ili A350. Nekako se bolje i sigurnije osjećam
Hoće to kada menadžment i ekonomisti gledaju da zarade što više novca u kratkom periodu. Inžinjeri i ljudi koji su čitav život u avijaciji se više ne pitaju ništa... Čak i prijete otkazom ako uočiš grešku, ali to njih ne interesuje, samo $$$.
Nijedan 737 Max nije isporučen ne zbog njihovog lošeg rejtinga, nego zato što su zabranjeni letovi istim svugdje u svijetu. Avion je prizemljen do daljnjeg. Deseci istih su završeni i čekaju isporuku, a proizvodnja novih je obustavljena.
Sad treba strahovati od sabotaza na airbusu, aneri su to i nece oni taki lako podbijeti ovakav udarac
Sad ce Trump banovati Airbus na podrucju Amerike jer prisluskuju postene gradjane te iste zemlje
Eto bas su ustedili!