Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://goo.gl/ji7voX Jes' da imam 10% na vašu zaradu, ali kome nije mrsko, neka pogleda. Kriptovalute, potpuno dostupno u BiH... Tnx
https://goo.gl/ji7voX Jes' da imam 10% na vašu zaradu, ali kome nije mrsko, neka pogleda. Kriptovalute, potpuno dostupno u BiH... Tnx
sirotinja na aparatima
to su hologram pare, digitalno mozes stampati sta hoces. e sada treba od njih zatraziti da posude samo par hiljada dolara. nece moci jer nemaju kesa sve je virtualno, tako su i oni virualni milijarderi.
odeš na bankomat i digneš, ne razumijem o čemu pričaš ti xD
mislim jara da si ti kao i većina nas bosanaca malo glup, ja prvo krenem od sebe.na stranu što sam kokuz pa ne mogu kupiti niti jedan taj bitcoin nego što mi to ne kontamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
realna vrijednost bitcoina je manja od jednog USD.
Ti znaš šta je realna vrijednost
Što Huso stručnjak sasu istinu u lice svim svjetskim finansijskim magovima. Uklonite ovaj komentar ili će opet doći do svjetske krize.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nakon protjerivanja sa prostora sadašnje Španije i Portugala dolaze na naše prostore gdje su širokih ruku prihvaćeni zbog visoke stručnosti u metalurškim zanatima pa i po visokoj obrazovanosti. Pljujete na apsolutno sve što je iole drugačije ( a zapravo uopšte nije ). Rekla kazala tip informisanja izgleda najbolje funkcioniše u Bosni, barem pokušajte proširiti ispravne informacije.
džaba kad ste ružni
džaba him kad je Zuckerberg multimilijarder
@FatRasta: Him? Jbem ti Sapnu.
@ScoobyDoo zajebancija bem te glupa XD
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Decepcija je u samom biću "Odabranog" naroda.