Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I kod nas je Black Friday ali u novčaniku
svaki dan
Jel i dileri imaju black friday?Pitam za druga😁
Jesam li lud ili trebaš biti poprilicno poremecen da cekas ispred prodavnice?
@maljson ... halo bolan, ako si naumio kupiti nešto što košta 1.000 KM a platiš 300, normalno da se isplati.
to je pravi popust, a ne ovi sto stave cak do 20%, hahha, a jos prije toga digli cijene, pa kao snizenje. baj.
Neki su vec prihvatili Haloween pa im djeca ko zombiji hodaju gradom, sad i crni petak prihvatili. Sta je sljedece - da prihvatimo Thanksgiving day, bajke o Djeda mrazu tj Svetom Nikoli kako na saonicama koje lete se spusti kroz dimnjak i 24. decembra uoci Badnjaka donese paketice. Snazna amerikanizacija drustva kroz obicaje i jezik.Sad svi koriste termine tagovat cu te, hashtag, lajkaj mi sliku, outsourcing, influenser, content kreator, sales manager itd
Kako neće kada se Playstation 4 prodaje za 950 kuna!!! Inače mu je cijena oko 2000 kuna.
Kretenski narod
Doci ce ovo i kod nas, samo polahko. Kako dodje dobro sa Zapada tako ce doci i lose.
I oni su u EU? Bijeda, a onakvo more!
Kakva ba crna snizenja u BiH, ne budite smijesni...
uticaj zapada i kapitalizma, cud je kako mi na ovim prostorima prihvatimo sve njagore od zapada tipa ovo sranje , gej parade i sl. a bitne stvari ignorisemo.
Bitbe stvari kao što su.... ?