Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti se ne svidja dodji u BiH radi na mjesalici na +35 pa onda pisi knjigu
kemalito... :D
i to sve za 250 eura haha
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ebem li ti mamaru ajde dodji u Bosnu pa radi za 3 marke sat, i to ako imas srece pa nadjes posao uopste, a tek onda upoznas velikog vodju i njegove male sefice, pa kad ti se svi zajedno natovare na ledja, da vidis povlastenih koji jesu i potlacenih koji nisu u nekom rodu sa doticnim velikim vodjom ili nekim od sefova... Klix ne serendaj vise pisite pametnije clanke, placate ljude da kopiraju vijesti.
vidis koliko mu je bilo loše da nije zelio dat otkaz nego je poceo pljuvat po FB kad je dobio nogu. a vidis koliko je patio jer je morao nositi uniformu i jer zene nisu mogle dolazit na posao obučene kao kurve. tesko je njemu bilo
@normalman 2.5 satnica treća smjena bez toplog osiguranja haha :
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Martinez naglašava i kako je bilo prigovora na ženske djelatnice ako su njihove suknje, prema mišljenju vladajuće strukture, bile prekratke. ..I sta je tu cudno ? Jer ne hodaju gologuze nego mjesto gdje se zna red i disciplina ..valjda je ozbiljna firma ..nego je ovome liku krivo sto je dobio nogu ..
EvilWolf, ne kukumači nego se prihvati posla... plačipitshko
Majčin sine napravi ti Antoniobook uredi ga ko administraciju BiH pa onda kaži kako si uspješan.
Mada su plate malo bolje.. i možeš otići.. i napisati ovu knjigu... ali inače se slaže, radio sam na googlu i facebooku, ali sam dao otkaz jer me nervirala umišljenost likova koji su napravili milijarde dolara... ko su ba oni? hahaha, koji levat, ovdje te egomanijak maltretira na poslu kao da su smeće, samo zato što je on vlasnik firme u kojoj radi vas 5, a cjelokupna joj vrijednost 20000 maraka, a uglavnom upola manje..
Ko gubi ima pravo da se ljuti. Vjerovatno je bio pravo dobar radnik dok je dobio otkaz
Bez reda i discipline nema uspijeha :)
sta ste mislili haha
Eto kao on zna kako je u Sjevernoj Koreji, šu*ako svoj nije pomjerio iz *ebene Amerike.
Nije "silicijska" već "silikonska" dolina.
Zali se kad je otkaz dobio. A sto se nije zalio 2012?
Zali se kad je otkaz dobio. A sto se nije zalio 2012?
A kad radiš u Facebooku, Google toliko ti je loše da imaš u privatnom uredu tobogane, šarene zidove, ležaljke, gitaru - kurce i palce!
kao i svaki drugi ,kad dobije pedalu drvlje i kamenje
Nisi ti probo raditi u BiMgu
upravo zbog tog ja nemam Facebook :-) ali u sustini je i kod nas i kod svakog privatnika izvan BIH isti qurac...