Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao sad Facebook los ovo ono..dobio vise para od Twittera da predje kod njih i da ih napljuje malo...da je bilo lose davno bi on otisao ne bi trpio nista..kenjac
jel ono uci fatihu?
hadžo...plata milja i dvjesta... dolaaaraa !!!
Ili ti S Konja Na Magarca....
On je napustio Facebook da pokrene svoju SaaS kompaniju, a sad je samo Board member na Twitteru, a jos uvijek je full-time u Quipu.
Hilmo iz pekare na Kovačima prešao u pekaru na Bijelavama
Veoma važna vijest. Jbt da li te realni???
...tako su fata i milica (da budem politički korektan) prešle iz borda kasirki amko-komerca u bord kasirki konzuma. tim povodom je hrvacki knez istvan todory de agrokory izdo priopćenje, al me mrzlo čitat.