Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da smo 2010 kupili bitcoina u vrijednosti od samo 100 dolara, danas bismo imali 400.000.000 dolara!
I vise
@NUSKNVP. Ali problem je sto su virtuelni.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad ubijete posljednu ribu, zatrujete posljednu rijeku i posjecete posljedno drvo shaticete da vas novac nece spasiti sigurne smrti.
https://goo.gl/ji7voX Jes' da imam 10% na vašu zaradu, ali kome nije mrsko, neka pogleda. Kriptovalute, potpuno dostupno u BiH... Tnx
narode skidajte nicehash program i pocnite da kopate jos uvijek nije kasno..
Cuj minira racunarima.......oj majko moja od sve ovo u pm. Nisu mogli reci makar rudari ili kopa jok oni miniraju........
Ovako će jednog dana i vojni certifikati skočiti.
evo ja kupijo krampu i lopatu da idem rudarit za otaj bitkoin
imas rudu bitcoina negdje oko rogatice, ljudi vec uveliko kopaju mogo bi i ti naprtit tu krampu i ozezi
sad niposto ne kupovat.. sad ce otrest na 5-6k
Bit ce klanja na burzi bitcoina-a ... vidim vjestacki se napuhava ... ne bi me zacudilo da banke napuhavaju vrijednost kao i sa svicarcima.
Ode ovo vrtoglavo naprijed
Da se bilo pametno pa uzelo dok je bio skoro džaba...
KAko mudro zboriš
jbt..........
gengele... 😂