Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto nisam kupio jedan pre mjesec dana kad je bio 6000$?
@Cubone ...da imam muda kupio bi sad jedan bitokin...za mjesec dana on ce biti 25 000$
Uvijek posuđujte novac od pesimiste; on ne očekuje da ćete mu ga vratiti.
Norges Bank Considers Adopting Centralized Digital Currency --> https://cryptocomes.com/norges-bank-considers-adopting-centralized-digital-currency
Za sada je jedino moguće trgovati iz BiH preko Spectrocoin www.goo.gl/4zRGMY i to da se deposit uradi preko PAYYER-a, a isplata putem kreditne kartice. Radi i Netteller i Skrill, ali iz nekog razloga trenutno ne primaju uplate sa ovih procesora. Uredno sam uplatio eure i trgujem bez problema. Čekam verifikaciju od Bitstampa, valjda nas komšije slovenci puste, ali kako stvari stoje, imamo okačeno zvono oko vrata jer smo iz BiH i mjenjačnice nas ne puštaju da trgujemo... Sretno... :)
Ovo zidovi koriste da drze narod u nevidljivim lancima. Sad je novac bezvrijedan jer vise nema pokrice u zlatu, kad bi sad konvertovali sav novac u zlato dal bi bilo tolko zlata?? Tako i ova valuta nesto je imaginarno i kad tad ima da izazove krizu i krah.
Ako mislis tako sto onda svoj novac ne pretvoris u zlato dok nije izgubio vrijednost?
@charvel. znas li ti citati? Sta sam ja napisao? Da novac nema pokrice u zlatu tako da i da imam novac ne bi mogao ga zamijenit u zlato. SAD-e garantuju za pokrice u zlatu a toliko je novca u opticaju da bi morali imati zlata kao vode da bi moglo se sve pokriti
Bogati se jos vise bogate ,siromašni jos vise siromaše, braca Cameron koji su tužili zukenberga postali milijarderi sa ulozenih 14 miliona dolara, eto koliko je skocio bitcoin. Znam lika koji je zaradio 200.000 eura na ovo čudo,doduše ulozio na vrijeme.
A ja roditeljima ko malio govorio kupite mi bitcoina za moj bajramluk, i nisu :(
ma mrs u pm...
ybt.. vertikalno raste.. daj ba odvadi malo :D
Pisi novi clanak, preso 15.000 $.
UH koja ce ovo zavala da bude. Pitanje je samo dana.
Biti šta ?
Ovo ti je čista kocka. Za koju godinu vidiš centar za odvikavanje od Bitcoina :)
dje sam ja bio kad se ovo moglo rudarit racunarom
2012 godine sam kupio 3 bitcoin u vrijednosti 100$ preko ove firme https://www.xm.com/. I danas moji 3 bitcoina vrijedi 42.000$.Čekam na 20.000$ što će biti u roku 3-5 dana sigurni. I idemo isplatu. Kako ono kažu - Onaj ko nije toliko hrabar da riskira neće ništa postići u životu .
Onako laicki objasni kako ces ih isplatiti na tvoj regularni racun, tj.kako ih mozes pretvoriti u regularnu valutu i npr.placati s njima racune, kupovati hranu, kupiti auto, odjecu, znaci regularni zivotni troskovi kao primjer. Laik sam sto se tice ekonimije, finansije, i ovoga, pa me cisto zanima procedura, a da nije u stilu Monopol banke, ili video igrice - gdje svi ono imamo milione i kuce u imaginaciji.
@stranka_vas_prati - Znaci, too good to be true. Nije to bas tako jednostavno, doci do love od tih Bitcoina. Tipicna Ponzy shema. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja budem kupio sebi kad bude jedan milijoncic