Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da će jednom dana Bingo izgurati strane markete s tržišta, naročito Konzum gubavi...
Konzum je za bingo Švicarska....
@guz curguz Cuo sam i ja a roba ce dolaziti preko Trebinje Cargo LUFTHAFENA hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Samo naprijed,do konačnog sloma šupačkog Honzuma !
to bingo, samo deri
Mislim posteno je sto imate vlastiti lanac trgovina i kupujete vlastite proizvode, ja u RH kupujem ili barem nastojim kupovati sto vise proizvoda koji su iz RH...ali mislit da ce konzum propast ako vi ne cete u njemu kupovat?! Pa to je agrokor sa milijardama hah xD moze se samo zatvorit poslovnica i vasi ljudi idu na burzu i to je to, a firme poput krasa i podravke su toliko jake da u Kinu izvoze cuda, vase trziste je samo jedan segment, kupnjom samo mercatora, agrokor se prosirio u sloveniju i jos par drzava gdje je mercaror bio i dobio novih par mil. kupaca...svak nek kupuje sto zeli i to je to, niti mi ne bojkotiramo papir violetu ni kiseljak...a sto se tice krasa, podravke i slicnih, to su firme koje rade i imaju preko 100god povijesti, neki qurac moraju valjat i nisu "smece iz konzuma" kao sto vi to hocete prikazat...
I koja je to ponuda bila?
bojkot odvratnom i prljavom bingu. kad muslići bojkotuju srpske i hrvatske proizvode, onda im treba istom mjerom vratiti u neumu i trebinju. peru guzicu pa vam pakuju meso i peciva. BOJKOT BINGU.
Pa normalno da peremo guzicu. Necemo valjda smrditi kao vi?
@b.hodzic ... pereš ti kuras ćaće svog, samo razmazuješ govna po guzici, mogu mislit kako vam ruke smrde. ne bi iz vaše ruke ni oras pojeo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dajte, ba, pošaljite torotana i kajmaka iz mijeha, ali pravog.
Je li blizu aerodroma,da mogu odmah u avion ubaciti robu ?
Lijepo uredjen prostor,igraonica,lijep restoran,veliki parking...samo jos fali veca kupovna moc stanovništva i sve bi bilo za 10.
Kad krene zatvaranje Konzuma to ce biti znak da je BH privreda na dobrom putu te da je svijest BH potrosaca na zapadnom nivou. Inace Konzum izvlaci svakodnevno bukvalno milione dok u Hrvatskoj za uzvrat nema BH proizvoda. Naprijed Bingo ljepoto moja.
misliš na sjevernom nivou ?
Samo domace! :) 100 ljudi, 100 zagarantovanih licnih dohodaka! Bravo BINGO!