biznis
107

Bingo shopping centar u Trebinju ponudom privukao hiljade kupaca

Klix.ba
U petak 18. decembra u 14 sati otvoren je još jedan Bingo centar u Trebinju, ovoga puta na 10.000 metara kvadratnih prodajnog prostora , te 10.000 metara kvadratnih prostora za parking.
  1. poslovnicu Binga otvorili su gradonačelnik Trebinja Slavko Vučurović i jedna od novih uposlenica centra, u kojem je do sada uposleno više od 100 osoba.

U sklopu centra nalaze se Hipermarket Bingo (5.000 m2), restoran Bingo sa igraonicom i Kuglana Brunswick (1.000 m2), Sport Vision trgovina, s.Oliver butik, kladionica Premier i apoteka Belladona, a u martu 2016. godine svoja vrata će otvoriti i trgovine New Yorker i Deichman.

Enterijer hipermarketa je uređen po posljednjim standardima moderne trgovine, s naglaskom na delikates i svježe linije. Tu su još i prostrani salon namještaja, odjel tehnike, bijele tehnike i kućanskih aparata, tekstil i kućni tekstil, te odjel za najmlađe.

Restoran u čijem je sklopu i prostrana igraonica, ima 300 mjesta, elegantno je uređen i nudi bogat meni po veoma pristupačnim cijenama. Posebnu čar ovom centru daje najsavremenije opremljena kuglana Brunswick sa 6 staza i 3 Brunswick billiard stola.

Veliki broj prisutnih uživao je u kulturno- zabavnom programu koji je priredilo GKUD "Alat" iz Trebinja, a najmlađe su svojim igrama oduševili Maša i medo i Tropik event team iz Zenice. Posjetitelji su imali priliku uživati u hercegovačkim proizvodima, kao što su proizvodi Mljekare Orman iz Livna, vina Podruma Vukoje, sokovi Hepok iz Mostara, te u proizvodima drugih proizvođača iz Bosne i Hercegovine.