|

Bingo otvorio 207. poslovnicu: Savremeni objekat u Gornjem Vakufu-Uskoplju

Bingo otvorio 207. poslovnicu: Savremeni objekat u Gornjem Vakufu-Uskoplju
17
Sponzorirani članak
31.10.2019. u 13:01
0
komentara
17

dijeljenja
1/9
2/9
3/9
4/9
5/9
6/9
7/9
8/9
9/9
Srednjobosanski kanton bogatiji je za još jednu poslovnicu Binga, u Gornjem Vakufu-Uskoplju.
Savremeni objekat površine 4.800 metara kvadratnih, u sklopu kojeg je i restoran sa više od stotinu mjesta, a u kojem radi sedamdeset novih uposlenika, jučer je otvoren u Gornjem Vakufu-Uskoplju. Vrpcu je presjekao načelnik Sead Čaušević i Edin Ibrahimović, izvršni direktor za biznis operacije Binga.

"Sada i u ovom gardu imamo veliki, moderni centar. Ovo je naša 207. poslovnica, a do kraja godine planiramo još nekoliko otvorenja. U hipermarketu koji se prostire na 2.800 m2 izdvajamo odličnu ponudu na odjelima svježeg voća i povrća, delikatesa i mesnice, a na odjelima neprehrane nudimo odličan izbor tekstila, obuće, igračaka, kućnih potrepština i tehnike", kazala je Tatjana Paunoski, rukovodilac službe marketinga kompanije Bingo.

Načelnik općine Gornji Vakuf-Uskoplje, gdin Sead Čaušević izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska trgovačkog lanca u ovu općinu: "Sada Bingov objekat krasi ulaz u naš grad. A najznačajnije za nas je što je 70 ljudi dobilo posao."

Kupci su uživali u degustacijama, promocijama, popustima i poklon paketima, a upriličena je i zabava za djecu uz maskote Bingose i Miraculous.

Kompanija Bingo uspješno posluje već 26 godina, a u svojoj mreži ima ukupno 207 trgovina, te više od 8.500 uposlenih.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.