Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E morate staviti promo i zabraniti komentare, jer se ne smije nista pisati na mozartovim , bingo i hifa postovima to ste zaboravili
Bingo hobotnica...Bingo i Hercegovina
Sve ce ovo Lidl kupiti nazalost
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Za 10 g drzava ce se zvat Bingo.
Nova akvizicija Bakira Izetbegovica
Zašto Bingo kupuje po Sarajevu toliko. To je kompanije iz Tuzle. Izvolite prebacite sjedište u Sarajevo pa kupujte koliko hoćete. Znam da kapital nema granica. Imate brate dragi Tuzlu pa tamo ulažite a ne da Tuzlaci kukaju kako nema para , pa nema para.
Vidi Bingo šta je Grad, a nije njegova seljačka Tuzla.
Zašto Bingo kupuje po Sarajevu toliko. To je kompanije iz Tuzle. Izvolite prebacite sjedište u Sarajevo pa kupujte koliko hoćete. Znam da kapital nema granica. Imate brate dragi Tuzlu pa tamo ulažite a ne da Tuzlaci kukaju kako nema para , pa nema para.
Najgori trgovački centar
zato visis u Bingu ;)
Hahahah, pa nije bas daleko od istine
Definitivno prestao ići, kupim sve što treba u malim radnjama za jednu minutu a ne pola sata kao tamo. Njihove trake kao da je mjesto ubistva, redari, namjerno pravljenje gužve su mi na vrh glave izašli, nikad više smradovi, voda vas odnijela.
nisi prestao ici, jucer sam te vidio, kupovao si nesto na vikend akciji ;)
SDA firme i Via Media i Bingo
Ono sto jedino znaju je uskladiti asortiman potrosacu i uzeti ogromne pare distributerima prodavajuci maglu masno naplacujuci stalke, dodatne police, ulistanja, ucesce u katalozima i bonitete a sto se na kraju odrazi na krajnju cijenu prema potrosacima. U sustini su dobro snadbjeveni ali mnogo skupi i uglavnom neuredni marketi.
Bingo definitivno moze poradit na brandingu a isto tako i na uredenju unutrasnjosti, konzum i mercator su jos uvijek dosta ljepsi na oko
Samo na oko.
Pa ja, dok smo se mi borili za opstanak, Bingo počeo poslovanje 1993. Najteža godina rata u BiH.
I to tako što je otvorio prvo veleprodaju pa je kasnije pored svojih najboljih kupaca otvarao svoje radnje i spustao cijene dok ih ne ugusi, kasnije je kupovao ostale ucjenama. Sledeci korak je i to sto je uz pomoc stranke kupovao prostorije MZa po Tuzli i tu pravio markete. Rezultat svega je da u TZ nije ostalo ni 10malih privatnih radnji.
lako je kad ti je Sda iza ledza kao i Hifi al dzaba im Seljacka Firma pa Seljacka
Otvara dok ima povoljan vjetar u leđa od strane pllitičke elite, odnosno dok im doznačuje donacije......,...
hahahaha pa to je svakako u vlasnistvu porodice i bilo
Sto ne bi kupovao kad raju koja radi kod njega placa ispod svake cijene, raspodjela profita 90% njemu a 10% radnicima. Budi maher pa stavi omjer 60% sebi a 40% radnicima vako ti svi radnici je*u mater jer nemaju gdje radit pa moraju kod tebe
Pljuje Bingo i bori se za prava radnika, a u Konzumu mu isplaćivali platu u vaučerima
Opa, postace Bingo kao Agrokor u Hrvatskoj, sve zivo pokupova :)
Agrokor u Hr kako je postao najjaci tako je istim tempom i propao nema ga
@RespZone123 Ako misliš samo na ime Agrokor i Todorića možda bih se mogao složiti s konstatacijom da je propao i da ga nema, ali ako pod Agrokorom podrazumijevaš sve ono što je bilo u njegovom sastavu i što ga je činilo tako moćnim, sve je u funkciji i sve radi ( Konzum, Mercator, Belje, Ledo, Kiseljak, Jamnica, Pik, Zvijezda ................. ) kao Fortenova Grupa.