Poboljšavanje svjetske sanitacije
0
Bill Gates se okrenuo poslu s inovativnim toaletima
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje rijesenje je: Stedite, nemojte s r a t.
U cenifi je znaci buducnost.
Odličan potez. Oduvijek se pokušavalo sve i svašta (eksperimenti), a onda bi vrijeme pokazalo šta se od toga može praktično ostvariti u masovnim razmjerama. Međutim, nije nimalo jednostavno kod današnjih ljudi ojačati svijest u važnosti vodovoda i kanalizacije. Ja lično sam mnogo godina proučavao kanalizaciju, i kao rezultat toga, mnogo mi je lake razumjeti funkcionisanje političkog sistema, kako lokalnog, tako i globalnog.
Kad je davno reko josip pejakovic da je covjek naj rahtniji u hali à sad tek bil gates dokazuje to.
hala iz buducnosti.
Poljak zakon, a na krov mu pristavis celije sto facaju sunce. urin skupljas i prodajes ovima sto ga koriste za \"pranje\".
šta ćemo mi sa hemoroidima?
pose.rem mu se na poso!!!
inovativne hale neprocjenjivo
inovativne hale fantasticno
Fondacija Gates je izdvojila 370 miliona dolara za buduće inovativne sanitarne projekte.Posalji nam milion da napravimo toalet na autobuskoj stanici
Poljska hala.....ne troši vodu za ispiranje, ne koristi električnu energiju i septički sistem je jedna ogromna rupa :)
bezveze...tipicno \"windows\" povrsinski...toalet je samo front end...daleko vazniji je tretman kanalizacije
usro je covjek sa vistom pa je vidio da ima odlicnih iskustava :)
hocel ko kupit guzlati monitor 30 km
commi glup si ko felga