Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ne znam kako ce ovo da zavrsi , postali smo potrosacko drustve (sve kupujemo nista ne proizvodimo) , narod kod banaka prezaduzen a standard zivota raste ?
Tu ode razlika sto mi iz dijaspore saljemo hehe. Salu na stranu, razlika je velika jer uvozimo automobile, tehniku i tako te stvari koje ne proizvodimo.
@Kattana Uvezli smo od hrvatske sve sto nam treba, recimo voda, toalet papir i sl
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uvezemo im robu (iz Hrvatske) platimo trosrtuko i tako im standard ojacamo, odemo in na more i odnesemo bruku para....a oni nama she*** po glavama, pa Bosnjak i jest stoka da ga svako zafrkaje!
ne kupubte onda našu robu kupujte u bingu domaću tj kancerogenu kinesku i pakistansku prepakovnu u bingovim podrumima punim žohara
Hajd ok za neke proizvode...ali zasto kupovati stranu vodu?
preko ugroženih hrvata iz uvoznih centara široki, posušje, grude, ma dajte molim vas lijepo.
Naravno, kad naši hajvani kupuju "Janu"...
pod hitno zaustavit uvoz robe iz hrvatske.naseg proizvoda nijednog nema u hrvatskoj.
Ko kad smo budale
U Hrvatskoj nemozes vidjeti naseg proizvoda u shoping centrima dok kod nas kao da nisi ni izasao iz Hrvatske. Imaju prevelik i nelojalan lobi i komercijalu
MI NEMAMO FABRIKU U BIH STO PROIZVODI BOMBONE A PRICALI BI O IZVOZU,STO JE NEBULOZNO☝️
Vecina nase hrane je ili smece ili preskupa za nas standard. Htjeli to ili ne uvijek ce se kupovati hrvatski proizvodi jer smo na njih navikli a omjer cijene i kvalitete su ok
Protuhrvatska propatganda, Istvovremeno BiH najviše izvozi u Hrvatsku, največi broj turista u BiH su iz Hrvatske, a Hrvatska najviše investira u BiH. Malo i ovo išćitajte srbalije.
Ja kao Hrvat zelim domace proizvode ali brate to je smece sto jedemo..meni zena u bingu kupila salamu od Bajre nesto jeftinu kad sam probo neznas jeli strula ili smrdi..katastrofa..onda neki pametuju nemoj to nemoj njihovo..kupujem sto mi odgovara i sto djeca vole..
kupujes strano, mastas o odlasku iz drzave, gledas strani fudbal, ponasas se kako ti ambasade narede i onda ti neko drugi kriv, onda psujes politicare i drzavu kako nista ne valja ....eh pa nije ti niko kriv ...sam si sebi kriv !!!
nije jasno sta toliko kupujemo u Srbiji i Hrvatskoj, oni su isto samo preprodavaci ... izbacite posrednike, kupujte direktno ...
@jean_coek_jenna_zena Proizvode sve. Automobile, dijelove za automobile i avione, brodove, oružje, obuću i odjeću, generatore za nuklearne elektrane, tramvaje, lokomotive i vagone, traktore, proizvode bijelu tehniku, imaju jaku prehrambenu industriju (Kraš, Podravka, Vindija) proizvode vino i pivo. It sektor je jak u Srbiji i Hrvatskoj. Treba još da nabrojim?
Mi smo kao Svica, nista ne proizvodimo sve uvozimo, htjeli bismo biti drzava Banaka i Planina, steta banke nam propadose, a planine neuredjene ostadose, al ipak mi smo Svica :D nek proizvodi kome treba hahaha....
Treba komplet robu iz Hrvatske bojkotirati. Oni su prvi neprijatelji ove države.
Bošnjo voli Janu,Ožujsko...bez Vegete ne može!
@dinky00 a argeta? cedevita?