Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zna se kako se rade uštede u BiH. Kao da ih SuperHik provodi !!! Uzmi od onih koji ionako malo imaju a one što imaju više hiljada KM plaću ne diraj !! Njima malo podigni, jer skupoća je...
ovo je veoma ozbiljna situacija, dok se oni svađaju oko fotelja mi propadamo, kakav apsurd svima manja plata bila 500 km ili 10 000 km. To je trebalo smanjiti na odnos najviše 1-5 minimum 500 km maximum 2500 km, nagodine radnog staža 0,5 po godini a najviše20 posto. Topli obrok svima 120 km, i uštede na putovanjima,mobitelima,autima, bez ikakvih paušala. i višestrukih primanja, sa vrlo strogim porezima. Bez regresa i menađerskih dodataka.
novi pornic u hayat produkciji....porno zvijezda mozes biti tii :)