{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BiH prvi put učestvuje na Svjetskom prvenstvu u rješavanju poslovnih problema

4.4.2013. u 10:53
0
3
BiH prvi put učestvuje na Svjetskom prvenstvu u rješavanju poslovnih problema
0
BiH prvi put učestvuje na Svjetskom prvenstvu u rješavanju poslovnih problema
Ekipa Univerziteta Vitez
U Beogradu je jutros otvoreno Svjetsko prvenstvo u rješavanju Studije slučaja (Case Study) na kojem prvi put svog predstavnika ima i Bosna i Hercegovina.
Ekipa Univerziteta Vitez brani boje Bosne i Hercegovine na Svjetskom takmičenju u rješavanju poslovnih problema (Case Study).

Među 11 najboljih svjetskih univerziteta, Univerzitet Vitez je jedini privatni univerzitet iz Evrope, koji je dospio među elitnu konkurenciju. Pored naših predstavnika, na prvenstvu učestvuju: Auckland University, Novi Zeland; Copenhagen Business School, Danska; Georgetown University, SAD; McGill University, Kanada; Nanyang Technological University, Singapur; National University of Singapore, Singapur; Simon Fraser University, Kanada; Thammasat University, Tajland; Univerzitet Beograd, Srbija; University of Manchester, Velika Britanija i University of Southern California, SAD.

Studentsku ekipu Univerziteta Vitez čine četvoro Zeničana. To su Azra Adilović i Vedran Izić, koji su dio takmičarske ekipe, Armen Tatarević je trener, dok je doc.dr. Edin Arnaut mentor. U takmičarskoj ekipi nalaze se još Mustafa Ehlizevak iz Gornjeg Vakufa i Dinka Šakić iz Travnika.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: