Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima li negdje da pise koliki je udio izvoza po entitetima?
@RazumnaOsoba pa kakve koristi imas kad je plata ista i ne raste
Jedino pozitivno u cijeloj drzavi jeste rast privatnih preduzeca, izvoza i pokrivenosti da ne jedemno vise srbijanske i hrvatske proizvode vec oni nase vis eneg mi njihove. Nasi su bolji i jeftiniji.
Ima pomaka ali nama treba ekonomski rast 6% i povecanje izvoza za 25%
rast prema svjetskoj banci od 2020 ce biti 4,1% i rast ce. Ulaze svjetske kompanije sve vise i vise pa cem za njih raditi vise. Ko i ostale istocno evropske drzave . Rast od 5% na ovu platu danas , znaci da bi bili za 15 godina prosjek EU . Ako ne budu rasli zivotni troskovi to bi bilo za vecinu gradjana njemacka. Ne zaboravimo da Hrvatska ima fin prosjek plata ali rast od 2% u nas bio 3,8% i to sa utegom RSa.Privatizacija JP je bitno
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Neka se i kod nas nesto povecalo
Izvoz balvana.
djaba i da je 1000 posto kad mi nikakve koristi nemamo od toga
Jos da smijemo na Kosovo izvozit', gdje bi nam bio kraj?
I izvoz bosnjaka katolika za 95%
@RazumnaOsoba Volim te.