Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se jednostavno priznati da smo mi jednostavno 99% glupa bezlicna masa koja hoce da bude bilo šta i bilo ko samo neželi da bude ono što jest. Nacionalizam nas je sve unazadio i tesko da cemo ikad imati dovoljno razuma da shvatimo da koliko god se mrzili nikome nije dobro.
Je da... i uopće nije razlog što ste nesposobni
ne seri , ti si jednostavno manipulisan i glup , po cemu smo najsiromasnija zemlja ? sve imamo ali narod navikao da kuka kao rat nije prestso . navikli da lezite citav dan i kukate a nista neradite
Toliko resursa na tako mali broj stanovnika...svi bi trebali zivjeti ko carevi! Nije sve u zivotnom standardu, vaznije je imati sda i ostale patriotske stranke koje brane BiH i RS. Da se davimo u nafti isto bi bilo jer je sistem lopovski. S druge strane, nevoljnici se ne bune, prihvataju raditi za vrecu brasna, kad glasaju ne traze plate nego nacionalizam i jednostavno, kakvi smo tako nam je!
@cujipocuj "Toliko resursa" kojih resursa?
Jedes govna ! sve imas al kukas na najvisem nivou
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jedino rjesenje je fiksan iznos za budzetlije odmah prilikom usvajanja budzeta. Uzeti procenat od neke razvijene drzave npr 30% bdp i fiksno ssv iznos dijeliti na administraciju. Sve vise uhljeba znaci sve niza im plata.
i nije cudo kada skoro pola njenog stanovnistva radi na njenom rusenju https://goo.gl/JFa3DW
Tako je, bez Dijaspore, nema BIH nigdje !
Da li imate ispravne statistike? sta je sa crnom i sivom ekonomijom?
Zna se da je SDA kalifat najgori u svemu i svacemu - nego pogledajte gdje vam stoji mama Turska - 6 pozicija iznad vas, toliko o razvijenoj drzavi
@Sorzon glupane procitaj https://goo.gl/JFa3DW
Kako sada to.Pa mi imamo najjače pogone i mašinerije u proizvodnji mržnje i nacionalne netrpeljivosti.Ma nema manje zemlje na planeti a da se mržnja proizvodi kao kod nas.To je valuta kojom se kod nas sve plača.
@kardelj71 nemamo mi nego domaci izdajnici https://goo.gl/JFa3DW
Ovi su vadili statistiku iz Banaka.Nije BiH sirmomasna.Lopovi cuvaju pare u vrecama.
najveći problem smo mi to jest ovce koje glasaju za ove crne ovce
I na ovoj smo list zauzeli 92 mjesto kao jedina Evropska zemlja!!!! https://edition.cnn.com/2019/03/05/health/100-most-polluted-cities-2018-intl/index.html
Ne moze biti napretka dok je sekte islama u Bosni.
moj BDP je 40 000€...Njemacka
Vec 26 godina dobre vijesti iz BiH ne dolaze.
izanas je jedino tzv. eres
ključni su problem muslimanski teroristi
@tomislav2 ne nego hrvatski i srpski https://goo.gl/JFa3DW
Dabogda boli najgori i nikada da vam bude bolje. Sve ste to zaslužili. Vašim glasovima za ove zločince.otjerali ste svoju djecu. Sve zasluženo.