Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem sa sa kamaru komentara ovdje. Samo da podvucem neke sitnice ovdje: - Nismo svi PREMIJERI i JARCI NA VLASTI - Nismo SVI TATINI, BABINI I CACINI SINOVI - Svako kupuje auto od onoliko love koliko moze da se \"ispruzi\" nekada zapne u 50KM ali na zalost kada covjek nema onda NEMA a monopolisti to ne razumiju jer se vadi zadnji fening iz PORIDOCNOG dzepa da se nesto na cetiri tocka priusti - Slazem se da treba nekim vozilima ograniciti uvoz ali preko ledja domace sirotinje to vec NE a to ne razumiju domaci distributeri koji deru kozu s ledja - Servis citroena C5 covjek platio 2000KM???!!! Space Shuttle? - Servis fabie oko 300KM mjesecna minimum ako zelis da pratis knjizicu - Cijene novih auta su basnoslovni iznosi Audi, VW, BMW cijena i ono sto se nudi je katastrofa-vazno je da je MOTOR VASIONSKI a koliko prostora u gepeku imas to je manje vise nebitno. - Kredit za kupovinu - domaci bankari deru kozu s ledja a i s chune zajedno pa ko moze da izdrzi DOBAR JE a ja mu dizem kap
Vozim skodu 105 L 1979 godiste , motor se sastoji do 4 dijela i sta god ode popravim u secudni a ova nova auta 18448456564654 dijelova koji kad ti odu oderute, a svaki od vas koji vozi novo auto ga je digao na pusnig i otplacuje ga sljedecih 10 godina i msili da je neko i nesto
bolje krs iz eu koji je star 10godina nego golf 2 koji je star 25god. jos malo pa ce bih biti drzava odltimera
SAMO TAKO GOSPODO. U SARAJEVU SE VOZE 2 KLASE AUTOMOBILA. 1) KLASA SU NOVI I SKUPI AUTOMOBILI KOJE RADNIM DANIMA VOZE FUNKCIONERI ILI NJIHOVI ŠOFERI (OD KANTONA DO REPUBLIKE). VOZE IH I SUBOTOM I NEDJELJOM, U PRIVATNOJ REŽIJI SVAKAKO. SUPER ! 2. 3. 4. 5. 6.7. 8. 9. 10. KLASU N E VOZI NIKO !!! 11. 12. 13. 14. 15.) KLASA SU VOZILA KOJA KORISTE OSTALI GRAĐANI, KAKO KO I KAO SVE OSTALO !!!
Bolje je uzeti auto starije od 7 godina a vise klase i vise kvalitete nego neku kantu koja ima pola aribaga i 0 zvjezdi na ncapu kao na primjer maple ili neki slican krsh. A s druge strane danasnja auta su toliko lose kvalitete da znam vec 4 vlasnika golfova 5 ica koji su morali mjenjat turbinu a 2 su cak morali promjenit cijeli mjenjac.
Kakva je to logika da mozes registrovati auto 84 godiste,a ne mozes uvesti neko auto koje je 2000 godoiste :S Naravno da treba ukinuti zakon,nebi nam ovi lesinari mogli vise prodavati golfa 2 84 godiste za 5 000 KM :S
koji su ovi nasi retardi u pm
a da futavci iz usrane auto industrije smanje marze pa da ti isti auti postanu dostupni
lobiraju distributeri automobila da slučjno ne pade profit
Samo vi vozajte bmw-a i merDeces-a iz 90\', a meni je kia bolja jer za 7 godina garancije, libo me i za turbinu i za ostale gluposti. Nemate za kafe, a ne za jednu turbinu od par milja eura i koja moze otici bilo kada. Cuj 1000€ da valja? Smjesno do bola. Do jucer sanjali konjska kola, sada golf II zakon, a pricaju o automobilima!!!! Kompleksasi!
potpuno si upravu drug da ne spominjemo novi mepl(ne znam kako se piše tačno) od njega je bolja benga iz 1980
Ja vozim auto necete vjerovati star 40godina(vw buba),i jos je planiram toliko voziti,neunistiva je!Nikad motor nije otvaran,nikad generalka uradjena,zimi iz prve pali(za razliku od novih auta!)......Ma car sam! :)
Pa istina, Bosanci iskazuju veliku privlačnost prema smeću. Počevši od odjeće, računara do automobila.
četvrti. Slažem se sa sva tri komentara. Granica na starost vozila je uvedena, da bi se \"pogorule\" auto kuće i njihov monopol. Posebno ASA. Ako je slobodno trziste, neka je onda sve slobodno.
Eto ko njima stalo do ekologije! Pa prosjecna starost auta je vec 18 godina, gdje ce gore! Na zapadu za 1000 eura mozes uzeti auto ko zmaja, a kod nas je Golf prehistorijski jos uvijek 2000-2500 eura. Uvedi kontrolu kvaliteta auta, a ne samo starosti.