Zoran Puljić u društvu utjecajnih
0
BiH ima svog predstavnika na forumu u Davosu
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa sto pogani nisu poslali nekog pravog muslimana bosnjaka tamo gdje treba i gdje se pregovara nego nekog vlaha
e moji p.a.p.ci sve sto se moze ocijeniti ko pamtnije vi popljujete. ma.j.m.u.ni mediokritetni
E stvarno svaka vam cast
I, šta kaže Zoka, kakav okus imaju guzice ovih monetarnih terorista od kojih bježi cijeli svijet, a samo Bosanci gledaju kako da im se najedu vanago?
u svakom slucaju za pohvalu, da bar neki od nas mogu i na ovakvo nesto samo ne znam gdje su neki nasi politicari na ovom forumu al et, tom zoranu svaka cast(ciji god da je, kad je vec tako bitno)
sto te podjebavaju bRez milosti
AHAHAHAHAHA, cuj Bosanac a Zoran!Pa kako je to moguce???pravi Bosanac nema sta...
Citav svijet je meta , samo se sad za ovo malo vise proculo ...
koliko srba izvaljuje nekekve teorije zavjera glumeci bosance, covjek bi pomislio da svak ziv samo razmislja kako nekolika milona siromasnih bosanaca je primarna meta pljacke ove planete :)
Je tako je i nas hodza danas na dzumi rekao !!!
Ovo nas predstavnik u drustvu masona ...
@??? ;) dovoljno mlad da se angazujem ali i dovoljno star/iskusan da se ne upustam u nepotrebne price. Zao mi je sto SA-X ovu vijest prenosi kao nesto pozitivno ili cak uspjeh BiH poslodavaca. Ovdje se sakupljaju kreteni svjetske klase koji samo gledaju kako ce i dalje rabiti obican narod. Zasto SA-X nije objavio ni rijeci o demonstracijama protiv WEF?!
JEL VISE IMA PARA NAS DZEKO IL OVAJ CAFIR???
@svica super da si nam kazao gdje zivis...hvala kolika ti je plata? imas li ch pasaport? koliko imas godina? ;) nego, cudi me da nisi u davosu, blizu ti je?
Ne znam englez ali ja se na tvom mjestu vise ne bih javljao. Brukas se samo.