Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što reče onaj jedan jaro ovdje u komentarima finansijka injekcija za budžetske ovisnike.
@mujo1983 Čudićka kaže da treba smanjiti broj uhljeba? Hoće li Čudićka koja je preko 10 godina na sisi budžeta, prva javno pokazati svojim primjerom i odreći se guzovače, odnosno budžeta, ili će na to prećutati kao i na porez koji nije platila? Čudićko nemoj se čuditi, kreni od sebe, budi primjer za ostale!!!
Treba pisati MMF-u i evropskoj banci da nam više ne daju kredite. Oni samo dižu bez da se pitaju ko i kako će to vraćati a nas sve manje u BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najnespobnija i najkorumpiranija vlast u Europi, kad ćemo narode stati plaćati račune i režije, poreze,PDV kad ćemo narode udariti ove lopove tamo gdje ih boli a to su pare, dok to ne uradimo oni će da nas hebu a ne vade
nedajte nam!!!
ma ništa im nedajte, sve će to oni sebi na plate i povišice.
Dzaba da dobiju milijarde
Ko će to vratiti? Ovako ćemo do sudnjeg dana
I tako 834 kredit/zajam je realizovan. Aferim
to ovaj voli potpisati zajam ili kredit i u tim tenucima je koopeativan i puna su mu usta BiH
Nije mi jasno ko imamo para a pozajmljuje se
Jedino se znate zadužiti ovo neće niko vratiti.
Hazreti Sebija,Bakir AS.negova casna porodica i vrli ashabi osunetise /oporezovase/sve sto i viri iz cekera.Nama ostaje da gadjamo sejtana.....
Opet se gura bijeda, em mentalna, em ekonomska. Nespobna zemljo dijaspora ce vas pogurati, samo recite u koju cete provaliju, mrska i lijena sorto 😂😂😂😂 Sellam iz CZa od naroda koji voli svoje. Slava Ceskoj 🇨🇿❤🇪🇺
Oni poslusni, postuju sta ima se govori ( mjere, maltretiranja, zakljucavanja ), a kao nagradu dobiju kredit(e). Win win, osim za ovcice. One budu osisane i to mirno prihvataju.
Od kojih narod nece imati nikakve koristi a morati ce da Vraca fujjjjj stoko ona pokvarena korumpirana ona odvratna
kredit ..u redu ali gospodo kod svakoga kredita se mora znati njegova namjena i u sta ce sredstva biti utrosena ,u tvornice ,izgradnju infrastrukture, orazovne ustanove i bolnice medjutim vi niste naveli nista od ovoga ,,znaci otvorena pljacka koju ce vracati nasi praunuci..
@Bayezid-ispravka- obrazovne ustanove
Pa čovječe.... Mi se hvalio zajmovima. A to treba vraćati.... A ide kamata. Proizvedemo li išta?
huh, jedni potpisali, a drugi ce da vracaju