Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Geografsko porijeklo Visocke pecenice:Madjarska, Srbija, Argentina.........
Treba im Ginisov rekord odmah upisat. Od zive krave do pecenice za 48 sati. To samo kod visockih prevaranata i moze.
visočku pečenicu je pronašao semir osmanagać u piramidi sunca,....a kićmu u piramidi mjeseca....što znaći da će ove piramide biti povezane podzemnim hodnicima kada ih hamali-rudari iskopaju za male pare.....
Uz malo čađi zivot vam je slađi - Visočka pečenica
Goveđi umbuo mi je posebna delicija, u nas ga nažalost ima za kupit samo od Gavrilovića, ali njje ni sjena domaćemu iz Bosne..
"BiH ce uskoro zastiti visocku PECENICA" - Hej Klixe nepismeni portalu. Pu serem vam se na urednistvo ne znate ni naslov napisati
jedne godine dodoh na pijacu u Visokom i htjedoh da kupim jednu, ne mogu se odluciti sve bolja od bolje, naletih na drugara i poslije pozdrava on shvati da smo dosli da kupimo po pecenicu(3 kom) , rece mi sacekaj da ti ja izaberem neku koja je sigurno dobra, obleti on pijacu dvaput i vrati se , nemoj danas kupovati za tebe danas nema ni jedne kvalitetne, kada pozeliš da kupiš najavi se, BEZ KOMENTARA
@tarcavarazdin ne znam jesul ti rekli al pecenica se ne kupuje na pijaci
Čast pojedincima al živo brate...
...osim ako neko ne potegne vitalni nacionalni interes protiv visočke pečenice, s obzirom da je biber iz Indije, a možda je i krava čopala travu po Romaniji, recimo ;)
Eh kakvo je suho meso s Hrguda, ovo visočko ne bi ni pogledao
Bravo za visočke proizvođače... jedna i jedina prava je pečenica i sudžuka iz Visokog
vrijeme je bilo ...vise svak proizvodi i prodaje to ko "svoje " ..kamo srece a i para da se zastiti mnogo toga ...nevezano ova slika dobra ...vadi mast :)
Jes zato su nam Hrvati uzeli Cevap kao njihovo tradicijonalno jelo i lijepo zastitili!Kasno mi dolazimo tobe.
@VukIzSupe dok se mi svađamo jel' bolji travnički ili sarajevski... grome!
moze pricat ko sta hoce al hranr ko u bih nema nigdje
@Bosniankingdom19 začepljenja arterija