Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nece entiteti dobiti nadleznost pa makar nemali ni struje ni plina i makar zivjeli ko u kanemom dobu mamicu ma gneocidasku. Najveci destabilizator BiH je sumska, sta god da rade idu na destabilizaciju, ali idoti tamo ne znaju da ako destabiliziraju BiH destabiliziraju i sebe, jer su satsvani dio BiH. Zbog ovakvih stvari vas treba sa zemljom sravniti.
Meni je drago sto to radite, jer cete tom politikom ili sami sebe unistiti ili ce biti dovoljno razloga da nas zapadnjaci puste da vas unistimo. Vi ste glupi i ne vidite dalje od nosa, najgore sto ce tad narod ispastati kojem Dodick samo pomalo stavlja sijena u jasle da bi imali sta jesti.
@jimbim Ovdje eniteti imaju samo odredjene ovlasti sto se toga tice, jer su glavni cvorovi za plin u sumskoj na njihovoj teritoriji, tako bilo poslije rata. Samo vi naatavite tako, nama se to svidja, imat cemo vise razloga i vise dopustenja od zapadnjaka da vas pregazimo kako i zasluzujete
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
:))) "Biće priče u o helikopterskom servisu, ko se sve voza u tom helikopteru, za šta se upotrebljava, a do tad neka izvrše dezinfekciju tog helikoptera", rekao je Mektić novinarima u Banjaluci.
pa gdje su oni sto kaze da je BIH bosnjacka i da oni tu vladaju ahahahaha pa vidite li jadnici da nista na drzavnom nivou ne mozete donijeti bez Srba..Srbi vam upravljaju drzavom...hahahha dudlajte ga
genocidna tvorevina... majku im svima hebem
лаж.ви још од јмбг све чините ,макар вам и деца умирала а да буду закони на нивоу бих. Не може. Донесите закон као Република Српска (као што сте на крају донели и за јммбг) па уопштен на нивоу бих и укинуће се санкције. Ал ви и даље лажете себе,само напред
Fino se odvojite od Republike Srpske pa radite sta vam je volja
@samba nece.. al zato ces ti drug moj i dalje da radis za 400 kermi
Ne pustaj izde Mile!!Stezi jace
Svi se udruzuju i guraju zajedno jer kapitalizam tako funkcionise. Nasi politicari jos uvijek furaju torove iz devedesetih jer ih zaboli ona stvar za drzavom i ekonomijom. I onda imas ove bolide ovdje koji ih pravdaju i podrzavaju.
treba uvesti ustaski sustav upravljanja i zakone i ovo se nece desavati.
Ima lijeka za sve: http://nebadonia.hr/category/tehnologija-keshe/
zašto se muslimani više ne odcijepe od ostala dva naroda. ko krpelji ste. baš bi me itneresovala trka u ekonomiji među tri države u tzv. bih.
Srbi svakim danom(nesvjesno) sami sebe guraju u propast, nestanak i istrebljenje..
@Zilot 1/3 Šarla je živa!!
Iseliti djikane u Anadoliju pa neka gusle i ganjaju🐐
@jimbim Hajde vlasino idi trazi od Dodicka 2KM (Bosanska valuta), da u drzavi (BiH), mozes kupiti sebi kiflu da jedes. Skini nam se valsino s kurc*.
dajte nam nezavisnost pa posle organizujte ekonomiju rezervata kako god zelite do tad cemo da opstruisemo svaki pokusaj normalizacije ove kvazi drzave
@usljivinarode ajde nemoj da seres o mitovima i istoriji poturice smrdljiva sabotiracemo vam ovu nakaradu od drzave pocev od ekonomije pa do vojske ako treba jos 100 godina, sve dok ne dobijemo nezavisnost a te price o traktorijadi su pisanje uz vetar, nemate vi vojsku ni skutorima u kamenjaru da se suprotstavite, cak vas i oni jebu, mozes samo da penis iza monitora pseto lojavo
najbolje da se mi otcjepimo od republike šumske :)
@Drinnsky imali smo mi mozga, samo nismo mogli ni pretpostaviti dokle dopire vasa glupost. Rezete granu na kojoj sjedite. 90% plina kupuje FBiH a vi to kocite pa ko je ovdje lud mi ili vi.