PROMO
5

BH Telecom ponovo daje više: Kupovinom Philips TV-a dobijate Petrol poklon bon od 100 KM

Izuzetna slika i briljantan zvuk - riječi su kojima korisnici opisuju Philipsovu seriju TV uređaja PUS7505. BH Telecom osluškuje ove ocjene i kupcima ovog pametnog TV-a daje na poklon Petrol bon od 100 KM.

Kupovinom putem BH Telecoma uvijek dobijate više jer kreiramo posebne ponude kako bismo nagradili vašu vjernost. Ovoga puta favorit naše ponude je 4K UHD LED Smart TV iz Philipsa sa ekranom dijagonale 43, 50 ili 58 inča i živopisnom slikom sa kvalitetnim bojama.

Ovaj pametni TV uređaj kompatibilan je sa svim glavnim HDR formatima, uključujući i HDR10+ i Dolby Vision, što znači da će sve što gledati na njemu imati dublje sjene i blještave sjajne površine. Za savršenu sliku zadužena je karakteristika P5 Perfect Picture Engine zahvaljujući kojoj detalji imaju veću dubinu, boje su živopisne, a nijanse kože prirodnije. Kontrast je toliko čist da ćete osjetiti svaki detalj, a pokreti su savršeno uglađeni.

Uz briljantnu sliku posebna pažnja posvećena je zvuku. Svima nam je želja da on bude kao kinematografski, a podrška za vrhunske Dolby formate zvuka i slike ovog TV-a znači da će HDR sadržaj koji gledate izgledati i zvučati sasvim realistično. Bez obzira je li u pitanju najnovija televizijska serija ili Blu-Ray disk, moći ćete uživati u slici popraćenoj jasnim, detaljnim i prostornim zvukom.

Dodajmo i to da je za pametni način uživanja u ovom Smart TV-u zadužen operativni sistem SAPHI, brz i intuitivan, a njegova upotreba cjelokupni doživljaj pretvara u pravi užitak. A kako i ne bi bio kada je omogućeno brzo kretanje do popularnih Philips TV aplikacija među kojima su i YouTube, Netflix i mnoge druge.

Instalacija je jednostavna zahvaljujući automatskom prepoznavanju uređaja kompanije Philips, a uz opcije za uštedu energije poput programiranja automatskog isključivanja, eko načina rada i slike bez zvuka (za radio) imat ćete mnoštvo varijanti za podešavanje rada koji vam odgovara.

Promotivna ponuda Philips TV-a uz Petrol poklon bon traje do kraja marta ili do isteka zaliha poklon bonova. Uređaji su dostupni u ponudi BH Telecoma po cijeni već od 28,45 KM mjesečno. Više informacija pronađite na ovom linku.