Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ah da, jos nesto - navodno ce pretplata za ovu uslugu iznositi 70KM!!!
U napadu kreativnosti, vrhunski marketing strucnjaci u BHT su odabrali nadasve kreativno ime - cuj \"Moja TV\"... you must be f**ing joking!!! Iole pismenom covjeku ne moze a da ne ubode oci da su se nadlezni u telekomu odlucili da, umjesto da kupe platformu neke svjetske kuce, kupe IPTV platformu za hotelijerstvo, te se pored toga oslone na malo-do-nimalo poznatu slovenacku firmu...a podrska,a prosirenje...neko ce uzeti dio kolaca i to je to... Pored ovoga, ovo me navodi da posumnjam da je prica oko privatizacije vec zavrsena i da ce se Slovenci veoma brzo pojaviti kao strateski partner. Cinjenica da se oko telekoma vrzma POTEZA samo mi jos vise uvlace strah u kosti. Za neupucene: www.smart-com.si, www.poteza.si
@ja: I kad ce ta vecera?
Sta him je ono \"IPTV i IP telefonije (triple play)\" jel to jopet nesto po nasem dzepu
Telekom je prepun inzinjera! Na zalost, svi znamo kako su dosli tamo i da apsolutno nista ne rade. Za bilo koju popravku, dolaze ljudi iz Cro, Slo i sl. pa cak i iz nekih drugih nasih firmi. Ko mi nadje covjeka koji je u zadnjih bar 5 godina usao u BHTelekom bez veze i stele, castim vecerom!
svaku novu tehnologiju u BHT uvode druge firme, obicno strane, pa gdje su ti slini BHT inzenjeri i tehnicari ?