Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast telekomu. Bez obzira na sve jedino su oni donirali. Gdje su mtel, halo, eronet?
BH telekom je propao, ko god kaze drukcije ili ne zna ili laze
@Dr0n387 Niko ko je prooao ne donira milion km. U svakom slucaju s aka im cast, donirali su novac bas ondje gdje i treba a to su gladni i bolesni, svaka cast.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Aferiiim ! :)
U zadnjih 10 godina donirali 14 miliona, hmmm od 7-8 milijardi prihoda u tom intervalu to cini 0,25% ukupnog prihoda......sta cini ovdje BH telekom, sto i svi monopolisti/oligoplisti, ulaze pare da zadrzi postojece stanje...kakve donacije koje p.m.
Samo bi volio da znam koliko naseg novca je vlada do sada u tu firmu ulozila........ Ako je preko ove cifre, onda to nista ne vrijedi.......
...nije BH Telecom donirao....nego narod koji koristi njihove "usluge".....nije bitno ko daje...bitan je izvor iz kojeg to dolazi..... .....da niko ne podigne slušalicu za cijeli mjesec, od same pretplate se sakupi brdo love 😉
moš' mislit kolko su nakrali kad tolko doniraju
Stranacko-lopovska firma, koliko ste zavrnuli love, to je nista sto ste dali.
BH TELECOM LOPOVSKA FIRMA. STRANKA PRAVI SIROTINJU A ONDA OVI BACE MALO MRVICA. SAD KAO FOL ONI POMAZU.
U zadnjih par hevti,dosta vremena sam proveo čitajući vijesti sa raznih Balkanskih web portala, moram priznati da sam iznenađen ogromnom Anti-Bosanskom propagandom, Ni jedna Pro-Bosanska i Pro-Bošnjačka stranka ili individua,nije pošteđena napada. Koristi se staro pravilo: "Zavadi pa vladaj"
Bošnjaci su napadnuti kroz medije,kultirne,finansijske,političke pa čak i neke duhovne institucije. Ako ne postanemo svjesni svojih nacionalni interesa i ne postignemo slogu. Prijeti nam kraj sličan Američkim indijancima.
Telekom nije drzavna kompanija nego je mafija kontrolise SDA=MAFIJA
Tako treba i elektro-distribucija ali duplo više pa i ostale monopolističke kompanije. To su državne kompanije koje su sa svojim monopolom došle do velike dobiti i velikih plata uposlenih pa imaju obavezu da pokrivaju minuse države.
Sebiji i MErhametu milionče ! Nije loše. Lako je biti uspješan pod takvim uslovima :))) Što se tiče odgvornsoti, Vučićev ministar upravo podnio ostavku jer mu je sekretar u službenom automobilu prevozio drogu. Kod nas prevodila u minsitarstvu BiH konzumira drogu na poslu u službenim prostorijama a ministar neće ili ne smije ni da ga opomene da ne bi narušio njegova prava !
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/45034/vulin_priznao_drogu_u_automobilu_vlade_srbije_drzavni_sekretar_danas_podnio_ostavku.html
Pa donira se podjednako ,Crvenom Križu , Caritasu , Kruh Svetom Ante Tetki a ci samk spominjete jedno SDP Molim vas da se potrudite da nađete neko riješenje za Koja bi pomogla narodu a ne da se sliužite trovanjem loših i sponovanih vijesti misleći tako dobiti vlast pa svi tako rade a ovi imaju veće pare i više medija
Jel to ona ista firma što je po mišljenju vlade pred kolapsom......
kada ti grupa uhljeba pokloni jedan hljeb...znaj da ces neprimjetno ostati bez vrece brasna...izjavio je ugledni strucnjak za poreze privatizaciju i pdv...dr mr mito koruplic...
BH Telecom donirao 14.000.000 a Telemach 14.000 i trebamo prodati i BH Telecom i EP BIH i podijeliti za plate ministara i vlada što prije mater im hebem lopovsku.
pametnije bi vam bilo da poboljsate kvalitet usluga, pada mi net svakih 15 minuta ko da zivim na mont everestu