Najuspješnija kompanija u BiH
0
BH Telecom će u ovoj godini zaraditi 148 miliona KM
Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ovog Residbegovica,mlad,zgodan,uspjesan,ima para i dobro auto... Ja evo 12 feninga na racunu i maloprije da prozovem ovu jednu shemu iz Brijesca i javi se rospija,sad nemam ni za prozvat
ja bih volio da vidim neku izvoznu firmu,pa makar približno ovim rezultatima,ovako je to samo uzimanje novca od svog naroda-prelijevanje iz posude u posudu
sve ove što su u telekom se zaposlili nezakonito preko štele i one koji su uh zaposlili treba šerijatski osudit i pogubit.
1. Najvjerovatnije si budžetski korisnik ili zaposlen/a u jednoj od 2 kompanije (BH Telecomu, EP BiH ili nekoj trećoj) 2. Znaš li ijednu osobu koja se zaposlila u BH Telecomu BEZ ŠTELE - ZNAŠ LI ?! 3. BH Telecom gradi autoputeve od NAŠIH para, jer im mi punimo kasu 4. Ovo za penzionere je TAKO UVRIJEDLJIVO da sreća tvoja da moji roditelji (koji su po 40 godina radili za ovu zemlju) nisu bliže inače bi ti spucali šamarčinu onako; vaspitno popravnu Moji roditelji, a vjerujem ni desetine hiljada penzionera su radili i gradili BiH nama, mladima, a ne da bi mafija poput ove u BH Telecomu (ona koja mjesečno uzima hiljade KM, namješta tendere "poželjnima" i koja zapošljava koga hoće) mogla da uživa u luksuzima koje nisu mogli ni sanjati prije rata 4. DOK GOD BUDE BILO TAKO NEZRELIH POPUT TEBE, kojima ne smeta (zbog sopstvenih interesa) da ih "naši" kradu, NAŠ narod će umirati od gladi i roviti po kontejnerima dok se "naši bore za interese Bošnjaka"
Što Bakir-aga i Suljo-paša sada trljaju rukice... a i šira im familija, bogme!
Sto ne kazete da ukidate Arene Sport sa moja web tv sto je jako "pametan potez" cime cete ostati bez 80 posto korisnika ADSL-a?
kao muslimani sda a jehovin svjedok im trpa robu ko lud. odron firma. svi obmanjuju pa i oni.
jesi li ti normalan?? koji profit? mislis od pljacke naroda ili ..? sa ovakvom politikom davanja usluga, u narednih 5 godina nece imati ni 10 % postojecih korisnika jel logicno da neki manji provajderi daju bolje uvjete i veci nivo usluge od telecoma a ti isti mali provajderi kupuju net od telecoma?
Alaselamet,telekom nasjuspješniji,pa ko da smo u Africi. Firma SDA parazita,srbijanaca i crnogoraca,najskuplja u regionu. Poslije pada SDA nju prvu treba očistit od kadrova SDA režima
Vidiš, radis u BHTu i imas toliko vremena da das komentar na klixu od tvog silnog rada! Zasto se onda ne zalimo na FDS? Vise volimo Drinu nego neke jeftinije cigare ili cak balkanski Malboro. Samo mi objasni. Nema BHT samokritiku i ne zelis priznati da su u zadnje 2 godine grijesili kod svojih kupaca!
Ne znam samo na koga cete lajati kad se BH Telecom proda ili prestane finansirati sportske, kulturne, obrazovne manifestacije, udruzenja, klubove,... Sta kad ponestane novca za penzionere, moje i vase roditelje, djecu.. Za vasu informaciju, sve i jedan metar auto-puta prema Zenici je izgradjen od profita BH Telecoma, ali ni to ne valja, jer mozda ima koja neravnina na njemu! I zato je kriv BH Telecom!!! A mi Bosnjaci smo kao ovce, samo finansirajte Hrvatsku i Srbiju, pa ce nam se opet desiti 92!!!
ja crnjaka ......
Jos samo mobitel da uvedem i svima FLAT RATE na mobilnu telefoniju i nema vise SDATelecom i najpozeljniji lazni poslodavac na klixu, posao.ba itd. Kod mene vam ne treba 10.000 KM da se zaposlite!
Propada firma. Ovo je tako lažna firma da nema dalje. Pogledajte dionice Bhta. To je mjerilo uspjeha. Gube konstantno korisnike. To što po selima dovode internet to ih izvlači ali kada dođe do borbe za kupca onda su apsolutni gubitnici. Njihovi ljudi na šalterima su mi najoodvratniji, vidi se štela samo ovi lazni Alaaahovići se zaposljavaju. Fleksibilnsot 0. Sve do jednoga ovako! Zapamtite sta sam napisao a ovo sam rekao prije 10 godina dok sam dial up placao po 100 KM , moram mjenati text deset puta da bi prosao na ovom kliksu
krmci bezobrazni, daju 2Mbs brzinu interneta korisnicima mojetv, ja plaacam 70 maraka mjesecno za sta??? 40 programa tipa ntv kakanj, gorazde..ko to gleda u pm...a internet "leti" za iste pare u bi mogaoimati npr 12Mbs brzinu neta kod nekog drugog provadera...tako ce i biti samo da mi istekne ugovor, jos koji mjesec i arivederci telecomu...
Umjesto da je profit 0KM. Da građani imaju bar nešto jeftino. Ali što bi bio 0 kad neko može mahnut to sve. Mogo je sam bh telekom pljačkajući narod 17 godina od rata napravit 4 autoputa.