{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


BH Telecom će ponuditi veće brzine u 3G mreži

F
29.9.2011. u 14:50
0
4
BH Telecom će ponuditi veće brzine u 3G mreži
0
BH Telecom će ponuditi veće brzine u 3G mreži
Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević i generalni direktor BH Telecoma Nedžad Rešidbegović u Zagrebu su u srijedu potpisali ugovor o proširenju radio dijela mreže BH Telecoma.
Ugovor je vrijedan 3,5 miliona eura i omogućit će bolje pokrivanje signalom mobilne mreže BH Telecoma, a rezultirat će i povećanjem kapaciteta te većim brzinama u 3G mreži. Izvedba ugovorenih poslova kreće odmah, saopćeno je iz BH Telecoma.

"Ovaj je ugovor u skladu s našom strategijom osiguravanja atraktivnih usluga našim korisnicima, uz adekvatnu brzinu prenosa i kvalitetan doživljaj, te istovremenu racionalizaciju troškova. S našim dugogodišnjim partnerom Ericssonom Nikolom Teslom prevladali smo klasičan odnos isporučitelj-kupac i zajednički sarađujemo na uvođenju tehnologija koje donose dobrobit građanima i poslovnim subjektima u Bosni i Hercegovini", kazao je Rešidbegović.

Predsjednica Ericssona Nikole Tesle Gordana Kovačević ocijenila je da će realizacija ovog ugovora osigurati BH Telecomu da uvođenjem novih usluga prati trend vodećih svjetskih operatera i ostane lider na bosanskohercegovačkom tržištu, a njegovim korisnicima zadovoljstvo brzinom i novim uslugama.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: