Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel proizvode sta il samo rentaju ljude, imal neki download da se pogleda
@Scotland MOP je investirao ogromna sredstva (vise od 1 mil. KM) u sopstvene proizvode (koji su sada u potpunom vlasnistvu MOP-a ili u suvlasnistvu sa partnerima). Da nema specijalan Know-How unutar MOP-a ne bi zavrsili na ovoj listi.
@Scotland uvijek postoji opcija da istražiš prije nego sto napišeš zloban komentar.Recimo mozda da odes na stranicu kompanije i pogledas portoflio produkata na kojim su radili ?
Sve pohvale, kako je lijepo procitati jednu ovako pozitivnu vijest i uvidjeti da mladi ljudi prave ogromne pomake na globalnoj sceni.
Bravo MOP. Bavim se programiranjem i od kolega, mogu Vam reći da na sva usta čujemo samo najbolje o Vama.
@lauferrr Primate li nove radnike? U slobodno vrijeme pisem komentare na Klixu, sastavljam nenadmasive spotifaj plejliste kad prigusti i pisem neskalabilan kod. Hvala.
pa jesu li ministarstvo ili nisu
Krasno MOP, samo da imate neki software za BiH trziste.
Bravo MoP !🔝 Divan, krasan, pametan i urban tim ! Boze dragi da je ova drzava pametna kao sto nije na zalost, pa da smanji poreze za IT, direktnevi indirektne, te proglasi je broj jedan strateskom djelatnosti ! Pa mi bi bili bolji od svicarske, kakve pametne ljude imamo, ne mislim na uhljebe ! Dosle bi sve IT kompanije iz regiona, zamisli porez na dobit da je 5 % za njih... koliko bi to donjelo privredi jer bi trosili sa ogromnim platama sve ovdje i razvijali trziste rada
@Jojoba hoces da kazes oni da rade za 5000KM a mi za 600 i da nama od toga drzva odbije porez a njima ne?
@Jojoba Pogledajte porez na dobit u Njemačkoj, pa će vam biti jasno kako se razvija privreda. Previše niska stopa poreza na dobit omogućava jeftinu isplatu dobiti bez daljeg razvoja, dok visoka stopa sa opcijom oslobađanja od poreza na ulaganja omogućava razvoj. Je li samo bitno namlatiti lovu i onda je spiskati na uglavnom uvozne proizvode ?
Bravo za Mop. Fina raja :)