Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se da su poradili na sigurnosti svog centralnog servisa za prenos podataka. Naime osoba koja prezentovala POS rjesenje u Neumu je ucinila predavanje top zanimljivim.
Dok Milorad plaši običan srpski puk Sarajevom, njegovi jarani otvaraju kancelarije u "Teheranu"
SaaS je samo jedna od opcija kako ne raditi lokalnu instalaciju aplikacije. Šta ako treba imati interakciju sa lokalnim hardverom ? Isto sranje kao web aplikacije, samo drugo pakovanje.
Svaka cast! Po meni su bolje Zira I Nsoft...
Znaci logosoft (mtel) i lanaco vode kolo u sarajevu
Ko bi rekao da je najveća IT kompanija u Banja Luci, inače se Sarajevom diče svi kako ima najrazvijeniju IT industriju xaxaxaxa
Uvjet da te prime, moras poznavat rad na racunaru ko Bill Gates.
@JahacMagle2019 haman ti nisi proso pored jedne IT firme cim valjas takve gluposti. Kod nas u IT firmama rade od studenata pa do onih, da ih nazovem IT pionira, koji su vec jedno 15 godina u ovom poslu. A ti ako nisi uspio da udjes u neku, onda moras jos ucit, jer izgleda se ti boris i sa osnovama.