Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije ni avion lud da se vrati iz njemacke
Mogli ste barem navesti izvor: Kontrolaletenja.net (http://kontrolaletenja.net/ekskluzivno-lijepe-vijesti-za-bih-bh-airlines-ponovo-leti/)
Unajmite i stjuardese Španjolke, mmm :)
imamo prejaku avio kompaniju.,
za Barman...da ti se gospođa mama,tata,brat,sestra,zena,djeca sruse ako Bog da,majmune jedan
Iz duga u dug...
...i tako u krug! :D
ADmimsy - Get Paid to View Ads
hehe jos grasove reviore da satavite i to je to
Uh mashala, mashala, Poturkish Airlines će ponovo ponosno da se uzdiže iz Guznog Crijeva ka svim svjetskim destinacijama.
Vazo je da Smrdski Airways funkcionira po planu, sa sjedistem na novom Trebinjskom aerodromu.
Zalosno sta drzava radi i drzavna avio kompanija je jedan od stubova drzave!!! ha sta je Bakir para pokro mogli smo spansku kompaniju kupit :P
Kakve li su ov gimnastike?? I koje tu dobar???
Al' zato tuzlanski aerodrom svaki dan raste i svaka im čast! Ne mogu da vjerujem da će glavni grad države ostati na jednom avionu ili da će zatvoriti aerodrom... žalosno...