{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Besplatan test: Otkrijte idealnu oblast za vaše obrazovanje

26.7.2016. u 14:34
14
Besplatan test: Otkrijte idealnu oblast za vaše obrazovanje
14
Besplatan test: Otkrijte idealnu oblast za vaše obrazovanje
Jedna od najvažnijih odluka jeste izbor zanimanja od koga će u budućnosti direktno zavisiti kvalitet vašeg života. Interesovanja, želje i vještine koje već posjedujete u značajnoj mjeri će vam pomoći prilikom odabira karijere. Međutim, kako biste bili sigurni da ste donijeli pravilnu odluku ITEP visoka škola vam pomaže da sagledate širu sliku, i opredjelite se za oblast koja vam nudi najveću perspektivu.
Uradite besplatan test ITEP visoke škole za samo par minuta i saznajte koje obrazovanje je za vas idealno prema vašim interesovanjima i potrebama.

Ukoliko imate dilemu i niste sigurni koje obrazovanje je najbolje za vas, kratak test koji možete besplatno uraditi ovdje otkloniće vam sve nedoumice. Odgovorite na 11 pitanja koji se tiču vaših interesovanja, i pogleda na budućnost, a kao rezultat u roku od 24 sata dobićete stručnu procjenu koja vam otkriva put ka uspješnoj karijeri.S obzirom da se na posao u zemljama regiona čeka i po par godina, prilikom donošenja odluke o izboru zanimanja potrebno je izvršiti analizu tržišta. Nije tajna da se do posla već nekoliko godina u nazad najbrže dolazi u oblasti informacionih tehnologija. Programeri, softverski inženjeri, i ostali IT-jevci ne samo da ne čekaju na posao, već spadaju i među najplaćenije visokoobrazovane stručnjake.

Sa druge strane vrata mnogih kompanija otvoriće vam i znanja iz oblasti ekonomije. Vještine potrebne za vođenje finansija, menadžment, istraživanje i analizu ekonomije, omogućiće vam priliku da pronađete posao u kompanijama različitih veličina i vrsta djelatnosti.Da biste uopšte došli u priliku da radite na plaćenim pozicijama potrebno je da posjedujete korisne vještine, kao i diplomu koja će predstavljati potvrdu vaše stručnosti. Znanja koja usvojite tokom studija odrediće vašu poziciju u odnosu na konkurenciju, i uticaće na dalji tok karijere za koju se odlučite.

Upravo zbog toga obrazovanje predstavlja prvi i najvažniji korak ka radnom mjestu o kojom maštate. Studiranjem po najsavremenijim programima obezbjediće vam tehnike koje ćete u praksi moći da primjenite već tokom školovanja. Učenje po ovakvom sistemu omogućiće vam jednostavno uklapanje u rad velikih kompanija, i priliku da brzo napredujete već poslije nekoliko godina sticanja iskustva.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: