Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pokrali sta se imalo pokrasti. Fajront
Sarajevo selo ko selo
@GnojkoShupak001 Ima svega u trgovinama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahhah. Pa nista se i ne nudi vrijedno marke u tome je problem
Kad je Šćepin rođak Z. Blekić glavni na berzi: "Kako su Zijad Blekić i družina prisvojili 30 miliona maraka Kantonalno tužilaštvo Sarajevo nakon dvogodišnje intenzivne istrage podiglo je optužnicu protiv organizovane grupe koja je finansijskim malverzacijama, uz malu pomoć „prijatelja“ iz Slovenije, „oprala“ desetine miliona..."
Ako želim da kupim dionice, skinem sebi aplikaciju koja mi na telefonu nudi niske cijene provizija, mnogo različitih vrijednosnih papira širom svijeta. Nisam lud da dajem svoj novac nekoj firmi u Banjaluci ili Sarajevu, kad sve to mogu od kuće sa dva klika odraditi.
Pitaj Konakovica on sve zna!!! NAJKONAKOVIC
to je znak da ste sve prodali pa čak i ovo granapi.
E nek ste nekog iz Banja Luke angažovali da priča o Sarajevskoj berzi...
Pa nema firme koja je sigurna... Kao što bi maratonci koji trče počasni krug rekli, samo je smrt uvek sigurna biznis
Sta je problem? Problem je taj sto Bakir milijardu drži van granica BIH. Dok Milorad Dodik jedan dio drži u BIH. Zato u BL vidimo one cifre a u SA ne.
Komisija za vrijednosne papire pocela raditi, lopovi se prepali.. Da li ce komisija pasti kriminalu pod nogr, v8djeti cemo...
Koja crna berza idemo na kriptovalute!
ulozist pare na SASE je ko i u kladionicu, mozda dobijes al sigurno izgubis, sve sami prevaranti
Da ponude svoje dionice BHtelekom,EPFBIH,JCFBIH,ZFBIH i druge drzavne firme ko u rs to bi bilo cifre mozda je to dobro sto ne funkcionise.
Pa ponudili su, mozes kupiti na berzi dionice BH Telecoma i Elektroprivrede
VASA OSNOVNA NAMJENA je davno prevazidjena.....naptavljeni ste da certifikatima RAZ_EBETE drustveno i kriminalcima, politicarima i tajkunima gurnete u djep DRZAVNU imovinu. Jos ste se uzdali da cete RASCEJRECIT telekom operatere i elektroprivredu i to je to ....slobodno zatvorite.....ZRAK ste prodali itd. NEMATE VI VISE STA RADITI !!
Kakva crna berza ne treba to nama.( treba al u nekom zdravom drustvu al kad si okruzen dusmanima to je rizicno ,zato bh kompanije ne jebu berzu ni pod razno) Vidis kako ovi iz BL daju savjete a ako ne bankrotiraju ove godine onda ce vjerovatno sljedece.
Problem je u tome što večina ljudi zamišlja kilo mesa.....
Tržište kapitala u povoju, uništiše oni čiji je prvi zadatak bio da ga poštenim radom i edukacijom gradjana , razviju i unaprijede... Mnogi su izvarani i razočani lažima raznih mešetara, izgubili povjerenje u berzu i dionice. Današnji promet je rezultat