Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poskupljuje gorivo na benzinskim pumpama u BiH ... iako je smanjena cijena nafte na berzama, nasi benzinci su se suocili sa novim troskovima i povecanjima cijena iz rafinerija ... bla bla ... ide cijena gore 0,1 KM ... PS samo da najavimo da ce poskupiti hljeb i mlijeko ... hvala.
naftaši su veći lopovi i od političara!!!!! stoko gladna!!!
a koliko je skočio dolar?
Uh eto i kod nas pojeftinjena od +5% , jer kako je sada nafta jeftinija to je teze do nje doci, pa nase pumpadjije, trose vise vremena da je kupe, sto povlaci opravdano povecanje cijena naftnih derivata za 5 % PU PU PU PU
ajde gledajte kad ce kod nas pojeftiniti gorivo za 5%....što iznosi cca...13 pfeninga ?\"!?\"?\"?\"?\"?