Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cekk, ako su Amerikanci, evropljani i Kinezi u Gubitku....Gdje ide novac?, nije valjda u nasu drzavu
Sta si ovim hhtio reci?
Ej ako te šljaznem kopitoom bit ces u Sibiru
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nisu one ništa izgubile, osim imaginarne vrijednosti. Vrijednost utemeljena prevashodno na "očekivanjima" i bez ikakve realne (opipljive) podloge kad tad dovodi do "sloma". To je prvenstveno svojstveno tzv. tehnološkim kompanijama. Smiješno je očekivati ekonomski napredak i blagostanje svjetske ekonomije kada je u top 500 kompanije 70% onih koje su tima FACEBOOK-a i slično. Anonomina kompanija preko noći dobije vrijednost 3-4 milijarde na osnovu očekivanja da će neko nekad otvarati internet sajt, vlasnik postane naslovnica...danas sve izgubio. A šta je to on ima, šta je držao u rukama?
kupite papir prodate papir kupite papir prodate papir kupite papir prodate papir.........paapir ko papir kad tad se ishaba.
Ma i nisu neke pare, amerika izdvaja 3x vishe na budzet vosjke.
Ja sam samo skonto da je ovo od Kine krenulo...ostalo nisam skonto.....
Evo nas ponovo kriza, počelo je počelo
Ako jos 10-tak puta ovako krahne, eto Evropi opet Adolfa.
Ništa oni nisu izgubili. Nisu to ni imali. Roba je najvažnija, a novac je sredstvo komuniciranja. To što banda novcem i ekonomskim razbojništvom uništava svijet druga je priča.
Znaci po tvome ko ima novac onda nema nista, je li?
Ovo je sve Americko maslo. Oslabi Evropu da ojaca dolar. Sve one izbjeglice iz Sirije treba prebacit u Ameriku. Oni su zasrali a Evropi probleme ostavljaju
Mujo@ko zna možda njemačkoj treba gladnih usta da popune ona radna mjesta po 3ura po satu.
kupuj kupuj kupuj
Sok je meni svaki dan u dzepu. Gvozdene feninzi se prvo sokiraju a ponekad i cener ako se nadze u padze.
Ovi židivi kupuju jeftino firme da bi ih kasnije suplje prodavali jednostavn 1+1=3 neke vam stvari nikad nece biti jasne
Ma nek dolar rokne dole da nakupujem svega sa neta
Odakle to lova frajeru? Sve se para nema dva se bubrega u tijelu nose 😉
Ljudi gotovo je, ovo je koliko ja vidim pocetak kraja. Ko moze i ko ima kucu na selu, pocnite praviti sklonista ispod zemlje kao sto neki Amerikanci to rade godinama. Kupite brasna, kukuruza, konzervi sto traju dugo, mlijeko u prahu i sve sto ima u prahu, cak i kokain, naoruzajte se koliko mozete i s cim mozete, i naravno nakupite zalihe vode, i marihuane i pive i rakije. Ovo ja pricam otprilike, nisam bas ekspert za ovo prezivljavanje za smak svijeta. U sumi i planini se mogu snalaziti, al ovo kijamet prezivljavanje je vec malo "veca matematika." Moram dodati ipak da se zezam s ovim, da neko nebi stvarno poceo kupovati bombe i kalasnjikove. Jer kako rece onaj komicar Bill Burr, i ako to sve spremis i napravis, pored sto hiljada "beskucnika" i gladnih nace se neki veci i jaci od tebe s vise oruzja koji ce ti sve to uzeti i tebe istjerati iz svoje kuce i sklonista i pojesti i popiti sve tvoje zalihe. Ako dodje dotle, svi smo do zadnjeg nayebali osim velikih bogatasa i milijardera.
Mogo bi biti kao Bear Grylls, bosanski imigrant, amater, i suprotno od specijalca, emisija kako prezivit u divljini kao solidan ribar koji veze nema o gljivama i ostalim zivotinjama i prirodi i sta se jede sta ne jede. Ako nema ribe i vode i silka i udice, gotov sam za tri dana, i zovem helikopter da me vade.
Najbolje je biti kokuz
UZNEMIRUJUĆE::: MOLIM SVE DA POGLEDAJU VIDEO :: Njemačka: Židovski političar sve Nijemce prozvao nacistima i rekao kako je njihovo izumiranje odlična stvar https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4 čitava vijest sa videom http://pandora.kreativisti.org/njemacka-zidovski-politicar-sve-nijemce-prozvao-nacistima-i-rekao-kako-je-njihovo-izumiranje-odlicna-stvar/ Posjetite ::: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica https://www.facebook.com/pandora.hr
Nacos, razligu.