Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisam ni sumLJo
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA DOVOLJNO JE VIDJETI KO JE DIREKTOR OVE SELJACKE SDA BERZE KRMBEGOVIC POJEO FRAJER SVE FOCAKE
NEK JOŠ SAMO JEDNA BANKA PROPADNE ! JA vam samo posmatrajući stanje a ne gledajuć likvidnsot banaka u BiH svajetovah : DIŽI PARE ! Kad evto ti ga, da propadne još samo jedna banke ode sve u PM ! A DVIJE SISTEMSKE BANKE SU NA LEDU ! NE samo jedna ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=30139
Sve po Zakonu dakle...
Ovje važi ona,.. kadija te brani,.. kadija ti sudi,..
Sve pravilno, kupac nepoznat sa KIPRA ! gdje mu je osnovana filijala prošle godine kad i REFORMSKA AGENDA, a centrala te firme iz Dubiaja ima ukupno 10 miliona dolara kapitala, pa je tenderom neko zajebo za 3 miliona jer sa Fadil rekao da POZNATI kupac čeka da mu cijena padne na 20 miliona :))) Ukratko, prodao ga BAKIR SAMOM SEBI ! PA kod nas malo viđeniji ćevapdžija ima 10 miliona dolara :))
Kad tako sve znas, podnesi krivicnu..
@trougao SMtraj da je ovo podnešena krivična , a SIPA uredno čita Klix pa joj je obaveza da provjeri sve navode o psotojanju kriivčnog djela. Samo zatrpana je Miletovim mahinacijama pa ne znam hoćel stić od posla !