{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sarajevska berza pokrenula novi projekt "Going public i javne emisije"

F
18.3.2010. u 16:21
0
0
Sarajevska berza pokrenula novi projekt "Going public i javne emisije"
0
Sarajevska berza pokrenula novi projekt "Going public i javne emisije"
Sarajevska berza- burza vrijednosnih papira započela je novu edukativnu kampanju namijenjenu vlasnicima i menadžmentu društava s ograničenom odgovornošću.
Projekt pod nazivom "Going public i javne emisije" ima za cilj da zainteresiranim kompanijama približi tematiku "otvaranja" kompanije prema vanjskim investitorima, saopćeno je iz Sarajevske berze-burze.

Novi projekt prezentuje prednosti i izazove kod izlaska na berzu i otvaranje prema investitorima, korake u procesu "Going public" te zakonski okvir za javne emisije u FBiH.

Sarajevska berza - burza već je identifikovala najperspektivnije kompanije Federacije BiH kojima će direktno ponuditi ovaj vid edukacije te ukazati na perspektivu razvoja uz pomoć tržišta kapitala.

Projekt je otvoren i za sva druga društva sa ograničenom odgovornošću, koja su dostigla granice svoga razvoja i planiraju prelazak u dioničko društvo.

Prezentacija posebno može biti zanimljiva većinskim vlasnicima ovih društava, koji žele kapitalizirati svoj dosadašnji angažman u kompaniji, te se ohrabruju da se uključe u novi projekt SASE-a.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: