Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi volimo Bosnu i to znaci njenog prvog predsjednika Aliju.... bio je previse merhametli i nije zelio izbaciti SVE srbe iz Bosne, to je jedini problem koji je imao.
Kako to da se ne moze komentarisati \"Obilježena godišnjica smrti: Vizija Alije Izetbegovića...\" NAJVECEG IZDAJNIKA kojeg je Bosna ikada imala.
vračajul se ovi u svoe države da slave ilče ostat ovdže i snami slavit bayram?
izbaci Srbe.... cak i NATO je prestao vjerovati SVAKOM Srbinu, i razgovara sa Srbima iskljucivo putem Bagera i Bombardera. Kad ce komsije Srbije nauciti konacno ko su Srbi? Svaki srbin je opasan lazov.
Ovo je ljudi NAJVEĆA MAFIJA u našoj jadnoj državi ! Ovo sve treba METKOVAT u potiljak! Počevši od Blekića, preko Ćelam-a ... pa nadalje ... Nemate pojma šta rade i kako se ponašaju prema firmama i prema njihovim zaposenicima ... Naknada za nadzorni odbor u nekoj propaloj firmi je veći nego plata u istoj ... s tim da se naknada isplaćuje a plata ne ... Svi ovi stručnjaci Muratović, Milić Simić itd itd ... Su PLAĆENICI i IZDAJNICI DRŽAVE I NARODA ! SASE je iskorištena za pljačku boraca, i svih nosilaca certifikata, gdje su Slovenačke mafijaške GRUPE pokupovale sve za bijedne pare.. . i sad gazduju kako njima volja ... POLAKO ! KAD TAD SJEĆI ĆEMO VAM RUKE !!! ZAPAMTITE !!!