Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad uvede smrtnu kaznu ku* ce mu iko vise otici u Tursku, nece ni poslovno a kamoli turisticki (12-16% GDP-a !!)
Smrtna kazna, koliko sam shvatio ce se odnositi samo na drzavne udare, veleizdaje itd. Sredstvo za ustrasivanje politickih oponenata.
@Okrutni Hamo Iskreno kod Erdogana je samo spominjanje njegovog imena veleizdaja
Fino vrijeme kad para nije bilo
"gospoda" koja je imala cas bit u sluzbi desete armije svijeta, gospoda koja je pokusala da sjece granu na kojoj sjedi, gledam slika sultana na zidu a oni natjerani da je posmatraju dvajescetiri sata, jos za zivota ce bit oznaceni ka neprijatelji svoje drzve, hej neprijatelji SVOJE DRZAVE, mozel ista bit sramotnije, zasluzeno.
nista gore prijatelju.. vjerujem da im je poslije svima doslo da sebi smjeste metak u celo.
@SultanFatih da imaju pameti, uradit ce ako vec nisu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kakva lira, uvijek je bila svercerska valuta.
sad će ljetovanje u Turskoj bit jeftinije nego u Neumu...
neka..........hvala..........ipak biram Neum........!
@mirrorce nase a blizu.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)