Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahahaha pa ja imam doma više u čarapi
Klix ne MALTRETIRAJ čitaoce portala sa bizarnim VJESTIMA sa BERZE !!! Pa samo u Sarajevu se dnevno na raznim DROGAMA obrne koji MILION KM, ali to za vas nije VIJEST !!!
Jak promet, sramota za objaviti. Jos malo pa nece imati novca da placaju ove objave.
Odvedi roditelja privatno kardiologu i platiš, pošto su klinike koje su izgradili zaključale vrata. Sat prisutan, nema računa ispod 200 km i vidimo se sutra. Radi ko sat sve ugovoreno al bez računa. Garantujem da je dnevni promet veći nego kod berze. Al šta ćeš, baci ono što izdvajaš za zdravstvo svakako sam riješavaš.
ko jači disko subotom
veci promet ima trafika u velesicima
do 12 sati popodne
Jak promet. Pa ova burza nema ni direktora.
Strašno! Glavna berza u jednoj zemlji ima promet manji od malo bolje piljare u glavnom gradu.