Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mafijaši, pa koja farsa, gdje je ona kučka Radončić što je rekao da neće biti prodaje FDS-a?
Abd da i Bh Telecom prodaju. Sve ovo treba prodati, ova stoka ne zasluzuje da im ista ostane
nije mi jasna ta igra. Valjda fahro laprda jer zna da se čovjek sa SDA ništa ne može dogovorit, s njima se možeš dogovorit samo iza rešetaka valjda
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad cemo imat AMERICKU DRINU 😂 !!!
Bosanski mentalitet je navikao da je pod stranom čizmom, pa da ga jebeš. Malo će stenjati, ali se dotjera u red. Izborio se Bošnjo za "slobodu" nekakvu i nezavisnost, i na kraju sam sebi opet donio stranu čizmu da ga lagano gazi. Đe s' bio? Niđe. Šta s' uradio? Ništa.
mi njima koku nosilju i onda na pijacu po jaja
Sta ce prodat kad sve radprodaju? Nek onda svoje zene prodaju!
👍
Divno! sada će mo svi da pusimo masana💩
83,5 KM po dionici, što je ukupno 42,708.413 KM. Te pare idu državi jel... gdje će biti potrošene?
Nasi bi izvor nafte prodali
Jos Telecom i Elektroprovreda da zaokruzimo ...
Neznamo mi koji je ugovor..možda da manje platili ali razvoj ulsganje6i radna mjesta uslov za tobacco
Gdje ima da neka stranka dodže u firmu i prijeti ako neglasaju za njih,firmu zatvaraju.. Na Balkanu ima..
Znalo se ovo odavno,nije mmf tu da pomaze bilo kome,mi vama pare,vi nama fabrike i resurse...Naravno na ovome se nece stati,tacno se zna sta je sljedece,ali sam najvise zabrinut za ono zadnje koje ce traziti da bude u vlasnistvu neke velike kompanije,nisu ni svjesni sta ce se desiti ako to urade,a poznavajuci dosadasnje odluke "politicara" nisam optimista...
@odlivmoz..vidim da si pismen.. zar nije bolje kod nas da vodi firmu školovan svjetski čovjek.nebitno ko je,neg lopov naš koji misli da je pamet po putu nabro..
Tako će ti na kraju i biti. A kao da i ti bjelosvjetski biznismeni nisu lopovi. Samo su "kulturniji" i "profinjeniji" od ove naše seljadije.
@Thea..To je nažalost joş mnogim balkncima u krvi...Zato treba njih Čvrsto voditi do evrope..a nisu mnogi za evrope..
Lako je prodavati sto je drugi gradio i stvarao.
Hah, jao, jao... :D Sve na dobos, za pet banki!