Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izvezemo kvalitetnu jagodu za 2 marke po kilogramu, a onda uvezemo losiju jagodu za 4 km. SRAMOTA
@urnebesnakomedija ili uvezemo đem od jagoda/sok od jagode. Naopaki pa eto.
maloprije kupila kg 6,5km naravno nisam kilu uzela😅korpica cca 0,5kg sramota koliko je sve skupo😅
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najbolje jagode na svijetu. ko jednom proba, više druge ne traži. SVaka čast ovim vrijednim ljudima. I vidi se cijela familija radi , nema niko da odmara. Čovjek vrijedan, nije ni čudo da će na jagodi zaraditi četvrt miliona KM, a idioti neka tipkaju na klixu. Inače su iz Srbije dolazili i čudili se kako u Čeliću imaju tako kvalitetnu jagodu.
Šta mladi neće daj mi lijepo broj od ovog čovjeka da ja dođem da radim.
STA JE BOLJE, CELICNE JAGODE ILI SREBRENE MALINE?
6 KM kilogram jagoda, izgleda malo vam i to. Vi bi da izvozite u EU. Može samo po duplo nižoj cijeni po kojoj prodajete ovde, bosanskoj sirotinji.
Pune pesticida
Dzaba im kad nabiju cijenu ko da je od zlata 8km i onda kukaju kako im propada,vise volim uvozno platiti jeftinije nego domace skuplje npr. Eurokrem Maza skuplja od Nutele umjesto da Maza bude cijena bagatela razlika u kvalitetu i ukusu da ne govorim u korist Nutele,e tako je slucaj i sa joagodama i svim ostalim sto je ko fole domace (prskano)
@BrkoVoliMrko Generacije i generacije jugoslovena je odraslo uz eurocrem, nigdje nije bilo te famozne nutele pa su svi bili zdraviji i nikome nije ništa falilo.
Imam zasađeno nekih 50ak kvadrata za sebe, ne pada mi na pamet placati jagodu 6 7 km kad je ne bih nikad pojeo. Nesto i prodam, naravno, ali ne po cijeni od 6 7km, uglavnom budu jeftinije nego na tržištu i to puno jeftinije. Gledam po sebi, gdje da prodam kad stvarno ne vrijedi toliko.
Na prvu sam pomislio da piše čeličnih 😂
Kad jedan dan izađe u medijima"Mustafa Mešković - Generalni uvoznik cjepiva protiv Covid-a19 za BiH" inaće vlasnik plantaže jagoda
1kg uz hipoteku i dva zoranta
Snizite cijenu i sve ce otici na nasem trzistu!!!
@šnalica Normalno da hoće ali oni više vole da izvoze u EU i po jeftinijoj cijeni nego da prodaju svojim sugrađanima po istoj cijeni.
Vrijedni ljudi iz Čelića !
Sto li se ne spomenu u clanku cijena jagode od uzgajivaca ???
Sellam za Mustafu i radni narod herojskog Celica...
samo izvoziti,na zapadu sve umjetno
To je jagodarski kraj. Čelić, Koraj, tu se i prije 30 tak god šumskih jagoda moglo nabrati fino. Treba podržati ove ljude. Ako jedeš jagodu top je iz ovog područja, ako kupiš dr kupi iz BIH.